Andreea Mantea e o mămică fericită. Băiețelul ei a făcut doi ani


    Andreea Mantea l-a luat pe David la filmările pentru "Se strigă darul"Foto: arhivă personală
Andreea Mantea l-a luat pe David la filmările pentru "Se strigă darul"Foto: arhivă personală

Deși este mamă singură, Andreea Mantea se poate declara fericită. Pe lângă cariera în televiziune care-i merge din plin, bruneta se poate lăuda cu o minunăție de băiețel, David, care-i luminează zilele și care o face fericită indiferent de greutățile prin care trece.

Chiar dacă este o zi specială pentru ei, Andreea nu i-a organizat încă nici o petrecere fiului său, ci a preferat să-l ia cu ea la muncă. Îmbrăcat la patru ace,cu costum și papion albastru, băiețelul a fost mâna dreaptă a mamei lui la emisiunea "Se strigă darul". Cum misiunea prezentatoarei tv este să strângă cât mai multă zestre pentru mireasă, pentru a-l întrege pe colegul Bursucu', cu siguranță Mantea a avut mult lipici la cei pe care i-a abordat și asta datorită micului cavaler care a însoțit-o.

"Au trecut doi ani superbi...doi ani de când mi-ai luminat viața, mi-ai arătat ce înseamnă fericirea și împlinirea! Te iubesc enorm, micul meu prinț!!! La mulți, mulți, mulți ani sănătoși! Și dacă tot am băiat mare, l-am pus la muncă! Strânge zestre cu mine și o să strigăm împreună darul", a scris vedeta tv pe pagina ei de Facebook. 

David este fiul Andreei cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care aceasta l-a cunoscut la emisiunea Burlăcița, în 2014, Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, sentimentele nu au fost recirpoce, iar acesta a părăsit-o pe când era însărcinată.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
cub catalin botezatu png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg