Andreea Mantea îşi creştinează băieţelul! Ce probleme are bruneta după naştere

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea și David Andrei, la o lună de la nașterefoto: arhiva personală
Andreea Mantea și David Andrei, la o lună de la nașterefoto: arhiva personală

Andreea Mantea (28 de ani) este pe ultima sută de metri cu organizarea petrecerii de botez a fiului ei David Andrei, în vârstă de două luni. Bruneta este extrem de emoţionată şi îţi doreşte să arate impecabil în ziua în care îşi va creştina copilul. Vedeta s-a plâns apropiaţilor că nu a reuşit să slăbească suficient încât să poarte o rochie sexy.

Andreea Mantea este în febra pregătirilor. Vineri a fost să-şi cumpere rochia pe care o va îmbrăca duminică la botezul fiului ei. "Încerc să aflu ce mi s-ar potrivi acum pentru botez. Lungă? Nu, scurtă. Există o singură problemă. Cred că îmi trebuie un număr mai mare pentru că nu am slăbit destul. S-a lăţit un pic spatele", a mărturisit bruneta la emisiunea "Acces Direct".

Andreea Mantea îşi botează băieţelul duminică
Andreea Mantea îşi botează băieţelul duminică

Andreea Mantea a dezvăluit şi cu ce surprize culinare îşi va răsfăţa cei 80 de invitaţi.   "Ca să ne facem o idee, avem aici parfe de somon în catifea de sfeclă roşie, mini quiche loreine, panacota cu brânză pecorino şi piept de raţă afumată, terină de brânză în crustă de ardei copt, mousse de pasăre cu sos de brânză picantă în crustă de oţet balsamic, turnedou de somon cu midii. Avem şi sarmale. Nu lipsesc. Păi mor, mi se pune pe inimă! Nu există petrecere fără sarmale. Va fi şi zacuscă. Sora mea s-a ocupat de tot. Trei zile am stat şi m-am gândit la cum va arăta tortul. va fi multicolor, atât pot să spun. Am demarat totul în forţă pentru că am zis să nu stea copilul prea mult timp necreştinat", a adăugat Andreea Mantea.  

Întrebată despre tatăl copilului, luptătorul Cristi Mitrea, Andreea a explicat că nu va vorbi despre acest subiect, lăsând să se înţeleagă că acesta nu va fi prezent la petrecere, având în vedere că nu a venit nici măcar să-l vadă până acum pe bebeluş. 

La botezul băieâelului ei, Andreea Mantea i-a invitat să cânte pe Maria Cârneci şi pe Vali Vijelie. Atmosfera va fi întreţinută şi de o trupă de cover-uri, dar şi de un dj care îi va ţine în priză pe invitaţi pe ringul de dans.  

Andreea Mantea a devenit mămică pentru prima dată, în urmă cu aproape două luni. Prezentatoarea Tv a născut prin cezariană un băieâel perfect sănătos. Bebeluşul a avut la naştere 3,2 kilograme şi 50 de centimetri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net