Andreea Mantea îşi «repară» silicoanele vechi de 10 ani

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea s-a întâlnit ieri  cu medicul Chawi Youssef, la  clinica acestuia, pentru a  stabili detaliile operaţiei
Andreea Mantea s-a întâlnit ieri cu medicul Chawi Youssef, la clinica acestuia, pentru a stabili detaliile operaţiei

Veşti bune pentru bărbaţi! Andreea Mantea, diva Playboy de odinioară, îşi pune silicoane noi! Bruneta a fost ieri la control şi a optat pentru implanturi de 250 ml, nici mari, nici mici, dar plăcute ochiului. Sarcina, alăptarea şi slăbitul i-au modificat serios bustul.

La un an după ce l-a adus pe lume pe David, Andreea Mantea (29 de ani) s-a decis să redevină femeia sexy, care ne-a încântat în Playboy, în 2008. Nu, nu va mai poza goală, dar îşi va “repara” bustul care parcă a intrat la apă, peste noapte.

Click! a scris  despre decolteul  inestetic pe care  bruneta l-a  afişat recent
Click! a scris despre decolteul inestetic pe care bruneta l-a afişat recent

Apostrofată de Click! în urmă cu două săptămâni, după ce şi-a afişat decolteul la un eveniment monden, bruneta s-a convins şi ea că are nevoie de o schimbare, mai ales că munca în televiziune o obligă să fie impecabilă. Joi, prezentatoarea emisiunii “Wowbiz” (Kanal D) a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la clinica chirurgului estetician Chawi Youssef, iar Click! a aflat că cei doi au bătut palma pentru o intervenţie chirurgicală, săptămâna viitoare.


    Andreea își va face un lifting mamar săptămâna viitoare, la doctorul Chawi Yousseffoto: Blitz
Andreea își va face un lifting mamar săptămâna viitoare, la doctorul Chawi Yousseffoto: Blitz

Andreea a decis să facă lifting (ridicare) mamar şi să-şi schimbe implanturile vechi de 10 ani cu unele noi, de 250 de mililitri. O astfel de intervenţie costă aproximativ 3.500 de euro. “Am alăptat şi am slăbit vreo 19 kg după ce am născut. Vreau să-mi fac o schimbare, sunt conştientă că bustul nu mai arată ca înainte, acum trebuie să port sutiene cu push-up”, ne-a spus frumoasa brunetă. Medicul estetician Chawi Youssef explică de ce şi femeile tinere se confruntă cu sânii lăsaţi. “În general, la o femeie care a născut, sânii se retrag de la alăptat, dar şi de la modificările pe care le suferă corpul în urma unei schimbări de greutate. Oricum, după 10 ani, e recomandat ca implantul să fie schimbat, mai ales că acum au apărut generaţii de proteze siliconice mult mai performante. Ptoza mamară (n.r. sânul lăsat) se rezolvă cu implant şi cu lifting mamar, iar costul acestei intervenţii este între 3.500-4.000 de euro”, a declarat, pentru Click!, chirurgul estetician Chawi Youssef.

L-a înnebunit cu bustul ei şi pe «tăticul» Playboy

Andreea Mantea a pozat de două ori pentru Playboy România, ultima oară în 2008, întruchipând-o pe Angelina Jolie în rolul Larei Croft.

În acelaşi an, mișcat de frumusețea Andreei, Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a chemat-o pe apetisanta brunetă la Playboy Mansion din Los Angeles.

Andreea își va face un lifting mamar săptămâna viitoare, la doctorul Chawi Youssef
Andreea își va face un lifting mamar săptămâna viitoare, la doctorul Chawi Youssef

12 dintre cele mai frumoase femei din lume s-au lăsat fotografiate atunci pentru un calendar sexy, care a fost distribuit în toată lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net