Andreea Marin a uitat de dietă! Vedeta a cumpărat pizza în toiul nopții

Ultima actualizare:

    2016 O angajată a restaurantului  din Băneasa i-a adus Andreei  Marin la maşină trei pizza şi  o pungă plină cu sosuri
2016 O angajată a restaurantului din Băneasa i-a adus Andreei Marin la maşină trei pizza şi o pungă plină cu sosuri

Andreea Marin militează, în ultima vreme, pentru o alimentaţie sănătoasă, iar pentru credibilitate se fotografiază alături de pahare pline ochi cu suc natural. Dar, în spatele publicităţii, iată că ea mai scapă la câte o pizza imensă, cât roata carului.

Este o vorbă în popor: ”Să faci ce zice popa, nu ce face”, care se potriveşte mănuşă şi în situaţia Andreei Marin (41 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Preţuieşte viaţa” (TVR 1). Nu de alta dar, deşi s-a lăudat, în stânga şi-n dreapta, că a renunţat la mâncarea nesănătoasă, iată că fotoreporterii Click! au prins-o în offside, în urmă cu două zile.

2014 Andreea, în faţa unui  meniu sănătos, la o  clinică de detoxifiere  din Bodrum (Turcia)
2014 Andreea, în faţa unui meniu sănătos, la o clinică de detoxifiere din Bodrum (Turcia)

”Am căutat să elimin ceea ce am înţeles că îmi face rău, în sensul că nu am renunţat de tot la ceea ce îmi place să gust, dar am înţeles logica şi îmi ofer foarte rar ceea ce nu e sănătos. De exemplu, zahăr sau carne. Evit semipreparatele, preferând gătitul acasă”, a declarat ea, deunăzi, la o emisiune tv. Se pare însă că, după atâtea legume şi fructe, ea a poftit la o bombă calorică, astfel că, luni seară, în jurul orei 21.15, ea dat o fugă la un restaurant din zona Băneasa, de unde a cumpărat trei pizza imense şi o pungă plină de sosuri. Pe care, fireşte, le-a împărţit acasă cu soţul ei turc, fizioterapeutul Tuncay Ozturk (31 de ani), şi cu fiica ei, Violeta (8 ani). Tuncay este şi el adeptul produselor alimentare bio, prin urmare a transformat curtea Zânei într-o adevărată grădină cu zarzavaturi. Au plantat roşii, castraveţi, pătrunjel şi ardei.

Şi alte dive mai uită uneori de diete

Xonia şi Anda Adam se amuză  în timp ce înfulecă burgeri
Xonia şi Anda Adam se amuză în timp ce înfulecă burgeri

Andreea Marin nu este singura vedetă care mai dă uitării dietele. Anda Adam (35 de ani) și prietena ei de suflet, solista Xonia (26 de ani), s-au fotografiat în fața unei farfurii pline- ochi cu burgeri (chifle cu carne de vită tocată, cartofi prăjiți, murături și sosuri), din care au înfulecat cu poftă. Evident, după acest răsfăț culinar, au și dat iama la sala de sport ca să topească grăsimile.

Gianina Ilieş şi-a  comandat un  burger uriaş,  supraetajat
Gianina Ilieş şi-a comandat un burger uriaş, supraetajat

Dar și știrista postului Antena 1, Gianina Ilieș (30 de ani), ”a păcătuit”, la restaurant, comandându-și un burger supraetajat și cartofi prăjiți, de parcă nu mai mâncase de o săptămână.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net