Andreea Marin, criză la volan. «A venit Smurd-ul. Mi s-a vorbit de preinfarct!»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin a trecut prin momente dificile din cauza epuizăriifoto: arhiva personală/Facebook
Andreea Marin a trecut prin momente dificile din cauza epuizăriifoto: arhiva personală/Facebook

Andreea Marin (46 de ani) a trecut, recent, prin momente cumplite la volan. Vedetei i s-a făcut rău brusc, în timp ce conducea bolidul său de lux. A simțit că-i fuge pământul de sub picioare și a tras imediat pe dreapta.

Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a povestit că a fost în pragul unui preinfarct. „Anul acesta am avut o cumpănă în ce privește sănătatea. Am făcut o criză în mașină. Am tras pe dreapta și am vorbit imediat cu un medic de la Spitalul Militar. Mi s-a spus că poate fi un preinfarct când i-am descris simptomele. A venit Smurd-ul imediat, m-a luat și m-a dus la spital. Acolo mi-au făcut toate analizele. Eram într-o stare de epuizare totală, dormeam doar 4 ore pe noapte. Am înțeles că trebuie să o las mai ușor cu munca și am încercat să mă echilibrez”, a povestit Zâna. 

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

Acestea nu sunt primele probleme de sănătate cu care se confruntă prezentatoarea de la TVR. Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în 2018, când a fost suspectă de cancer.

Vedeta s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală. Medicii i-au extirpat atunci tumora. Au fost însă două săptămâni de așteptare cumplite, până când a venit rezultatul biopsiei. „Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin, pentru Click.ro. Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare. Tumora era benignă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net