Andreea Marin, făcută praf de fani după «Uite cine dansează». Ce trebuie să schimbe Zâna

Ultima actualizare:

    Andreea Marin face eforturi să poarte încălţăminte cu toc şi vârfuri ascuţitefoto: arhivă personală
Andreea Marin face eforturi să poarte încălţăminte cu toc şi vârfuri ascuţitefoto: arhivă personală

Revenirea ”pe sticlă” a Andreei Marin într-o emisiune de divertisment programată la oră de vârf, la concurență cu una dintre cele mai de succes show-uri de la Antena 1 a fost de bun augur pentru Pro TV, dar mai puțin fastă pentru fosta Zână a surprizelor.

Emisiunea ”Uite cine dansează”, cu Andreea Marin în juriu și eterna ei rivală Mihaela Rădulescu pe post de prezentatoare, a lăsat în urmă ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Divele transmisiunilor directe au reușit ceea ce părea greu de crezut în urmă cu numai două săptămâni, când bucătarii de la postul de televiziune concurent măturau pe jos cu masterchefii de la Pro TV.

Dincolo de spectacolul coregrafiilor, telespectatorii au urmărit în direct o înfruntare între două rivale eterne, atât în viața profesională, cât și în plan personal, căci atât Andreea Marin, cât și Mihaela Rădulescu au fost căsătorite cu seducătorul băiat rău Ștefan Bănică Jr.

Dacă replicile acide aruncate cu generozitate de cele două au făcut deliciul publicului, felul în care s-au prezentat divele a cam lăsat de dorit. Mihaela Rădulescu a fost criticată pentru felul în care și-a sugrumat sânii într-un corset de tip ”patul lui Procust”, în vreme ce pentru Andreea Marin, criticile au curs mai ceva decât debitul verbal al rivalei sale în seara primei ediții a emisiunii ”Uite cine dansează”.

Rochia care-i făcea sânii să pară lăsați, mimica acentuată, care-i punea în evidență pielea mai puțin fermă a gâtului, coafura care o îmbătrânea, genele care-i micșorau ochii… Se pare că Andreea Marin va avea multe de ajustat pentru urmatoarea ediție a emisiunii.

”Andreea, ești o femeie foarte frumoasă, dar coafura asta îți adaugă inutil ani în plus! Știu că ți-e greu, dar ia o decizie radicală și schimbă-ți hair-stilistul! Și lasă părul să crească! Și încă ceva, renunță la genele acelea care-ți cad cumva pe ochi și îi micșorează! Încearcă un alt machiaj al ochilor”, i-a recomantat Andreei una din prietenele ei virtuale.

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png