Andreea Marin: «Mi-au scos 800 de grame de tumoră, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin foto: Click!
Andreea Marin foto: Click!

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în urmă cu aproape un an, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer. Vedeta și-a deschis inima și ne-a povestit, pentru prima data, despre drama care i-ar fi putut schimba radical viața.

Noiembrie 2018 nu a fost o lună banală pentru Andreea Marin (44 de ani). În timp ce noi o vedeam zâmbind pe rețelele sociale, încercând să ascundă marea cumpănă pe care viața i-a scos-o în cale, vedeta se pregătea să treacă printr-o intervenție chirurgicală decisivă. Andreea Marin a fost suspectă de cancer, după ce s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală. „Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul - «Zetta - Ajută-ne să ajutăm!», ne-a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

Medicii i-au extirpat Andreei Marin tumora, însă greul nu trecuse. Oricine a așteptat vreodată rezultatul unei biopsii știe și înțelege la ce se referă Andreea. Pentru ea, cele două săptămâni de așteptare au fost cumplite. "Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin", a povestit Andreea Marin pentru www.click.ro, extrem de afectată şi acum de cele întâmplate. Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare. Tumora era benignă.

andreea marin jpeg

De atunci, vedeta s-a alăturat trup și suflet Asociației Zetta și campaniei "Ajută-ne să ajutăm", în cadrul căreia s-au realizat 100 de operaţii gratuite, în decurs de un an, unor pacienţi cu cazuri speciale, extreme.

Citește și:

Exclusiv! Andreea Marin a fost suspectă de cancer? Ce declară vedeta despre analize

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net