Andreea Marin n-a vorbit cu Gabriel Cotabiţă de când s-a externat

Ultima actualizare:

    Andreea Marin îl protejează pe Gabriel Cotabiţăfoto: Click!
Andreea Marin îl protejează pe Gabriel Cotabiţăfoto: Click!

Deşi se numără printre prietenii cântăreţului, Andreea Marin recunoaşte că nu l-a deranjat nici măcar cu un telefon după ce a fost externat. Vedeta tv are motive întemeiate pentru care nu vrea deocamdată să ia legătura cu solistul.

Ani la rând a fost ţinta paparazzilor, a dus lungi războaie în instanţă pentru a-şi proteja viaţa privată şi a simţit pe propria piele prin ce trece Gabriel Cotabiţă, scrie www.ziarulring.ro.  Vedeta susţine că nu a vorbit cu artistul pentru că din punctul ei de vedere nu este complet refăcut. Andreea Marin a explicat că aşteaptă ca solistul să scape de toate problemele medicale pentru a lua legătura cu el. „Mă număr printre cei care consideră că discreţia este extrem de importantă când un om trece printr-un moment atât de greu şi mai e şi hărţuit din toate direcţiile. Omul trebuie să-şi revină, să fie întâi sănătos şi după aceea îl poţi deranja. Deocamdată, nu e cazul. M-am rugat pentru el ca orice om de bun-simţ”, a spus Andreea Marin, citată de ziarul Ring.  

3 săptămâni în comă, 69 de zile în spital

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte după ce, în data de 8 mai, a suferit un stop cardiorespirator chiar în timp ce făcea exerciții la sala de sport a unui hotel din Capitală. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat, i-au repornit inima și l-au transportat la Spitalul Floreasca, în stare critică. Pronosticurile medicilor au fost extrem de rezervate, mai ales că artistul nu dădea semne că se trezește din comă. După trei săptămâni însă, când nimeni nu mai aștepta minunea, aceasta s-a produs. Cântărețul s-a trezit, a reușit să respire singur, a început treptat să mănânce și să se ridice din pat. Pentru că era nevoie de o nouă etapă de recuperare intensivă, a fost transferat la clinica specializată din cadrul Spitalului Elias, unde a făcut zilnic diverse proceduri: kinetoterapie, fizioterapie, acupunctură, chiar și logopedie. După 69 de zile de spitalizare, a revenit acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net