Andreea Marin strânge bani pentru operații complicate

Ultima actualizare:

Celebra Andreea Marin a fost nu doar gazda unui eveniment caritabil, ci s-a implicat cu tot sufletul pentru o cauză nobilă. Este vorba despre o campanie susținută de ea și inițiată de chirurgul plsatician Dragoș Zamfirescu, pentru 50 de operații gratuite în România. Împreună au strâns deja o sumă, iar oamenii donează în continuare.

Miercuri seara, într-o locație din Capitală, Andreea Marin a fost gazda evenimentului intitulat ”Gala Zetta - Ajută-ne să ajutăm”, unde, alături de renumitul chirurg plastician Dragoș Zamfirescu, a adunat medici și oameni cu suflet bun care au făcut donații importante. În următorul an Dr. Zamfirescu și echipa sa plănuiesc să facă încă 50 de operații pro-bono. Însă pentru fiecare din cele 50 de operații, există un cost medical ce nu poate fi ocolit: cel al consumabilelor necesare. Costul mediu estimat pentru o intervenție este de 1.000 de euro, iar pacienții nu și-l permit.

Iată că Andreea Marin și medicul Dragoș Zamfirescu au reușit un pas important, căci într-o singură seară au reușit să adune peste 5.000 de euro, iar suma este în continuă creștere. ”Suntem fericiți că avem un început încurajator de campanie, am făcut un bilanț al donațiilor în această dimineață și el arată astfel: 1.3100 EUR, 500 USD și 3.270 lei, la care se adaugă donațiile online prin card, care cresc în fiecare oră - 10350 de lei (suma adunată din donații de câte 20, 50, 100 lei... prin solidaritatea voastră). Vă reamintim că fiecare 1.000 de euro înseamnă echivalentul necesar achiziționării consumabilelor pentru realizarea unei operații. Și asta este tot ce e nevoie pentru ca 10 medici voluntari ai Asociatia ZETTA, coordonați de Dr. Dragoș Zamfirescu, ce vor pune munca, efortul, timpul și experiența lor gratuit în slujba celor 50 de oameni aflați într-o situație grea, să poată realiza scopul final: 50 de operații pro-bono! Vă mulțumim pentru omenie! De asemenea, le mulțumim și tuturor celor care au pus umărul pentru ca Gala Zetta - Ajută-ne să ajutăm! să devina realitate, dar și donatorilor ce și-au dorit să rămână anonimi sau celor care au făcut donații în obiecte, fie că vorbim păpuși realizate manual pentru copiii ce vor fi operați în urma campaniei sau rochii realizate personalizat pentru pacientele ce vor avea parte de reconstrucție în urma cancerului la sân ori alte obiecte ce pot fi vandute la licitație pentru strângerea de fonduri. Mai avem mult de lucru, dar iată, în câteva zile doar, deja am reușit să facem o treabă bună împreună! Vă mulțumim, dați de veste mai departe, orice sumă contează! Pe www.asociatiazetta.ro există și contul pentru transfer bancar, dar se pot face simplu și rapid, într-un minut, și donații online, cu cardul, din țară și din străinătate, trebuie doar să apăsați pe butonul “Donează”. Vă mulțumim pentru solidaritate!”, a scris pe Facebook Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net