Andreea Monteiro de la "MasterChef", din nou însărcinată: "Nu mai suportam mâncarea mea, mâncam de la prieteni"

Ultima actualizare:

    Andreea Monteiro este însărcinată pentru a doua oarăfoto: arhivă personală
Andreea Monteiro este însărcinată pentru a doua oarăfoto: arhivă personală

Fosta concurentă de la "MasterChef", în 2019, a revenit în atenția fanilor cu câteva noutăți. Frumoasa Andreea Dos Santos Monteiro (35 de ani) a anunțat că este însărcinată a două oară și că are o mulțime de proiecte profesionale, chiar dacă așteaptă un alt bebeluș. Despre toate acestea, aflați mai multe din interviul exclusiv pe care ni le-a acordat.

  • Click!: Felicitări, Andreea, pentru a doua sarcină. Cum te simți?

Andreea Dos Santos Monteiro: Mulțumesc, mă simt extrem de bine. Primele săptămâni au fost mai grele, deoarece mi-a fost mai rău până la 9 săptămâni. (n.r. acum este însărcinată în 17 săptămâni)

  • Ai avut pofte, stări de rău pînă acum?

Acum sunt foarte bine față de prima sarcină. Simt o poftă de mâncare foarte mare, la modul că, fiind băiețel, cred că e o diferență, deoarece băieții sunt mai pofticioși, mai mâncăciosi. Și pot să spun că mâncarea mi se pare foarte bună acum. Nu îmi este poftă de dulciuri, însă aș mânca mâncare. Față de prima sarcină sunt emoțiile mai mari și mă puteam abține foarte ușor, însă acum apar niște stări destul de ciudate, pe care nu le-am mai avut, la modul că începe să mă doară foarte tare capul, am crampe în corp și atunci îmi dau seama că nu mai pot aștepta și trebuie să mănânc. Mi-a fost rău de la 3 la 9 săptămâni, am urât să gătesc, nu puteam să văd mâncarea altora sau să văd mâncare acasă și ceva interesant e câ îmi plăcea tot timpul să mănânc la cunoștințe, la prieteni, la vecini, acasă nu era bună mâncarea. Mergeam în vizită sau sunam prietenii și îi întrebam ce au făcut de mâncare și mergeam la ei să mănânc.  

  • Ce spun cei din familie despre sarcină?

Toată lumea este fericită de venirea celui de-al doilea copil, ne bucurăm pentru că ne-am dorit și, din fericire, s-a întâmplat exact când ne-am propus. Pentru noi a fost o bucurie și un noroc, că să zic așa, pentru că ambii copii au ieșit din prima.

  • Tu și soțul tău v-ați hotărât asupra numelui?

Nu ne-am hotărât încă, deoarece am aflat sexul copilului acum câteva zile. Eu am bănuit că ar putea să fie băiat însă am așteptat confirmarea medicului. Soțul meu ar avea o propunere, însă eu nu rezonez foarte tare cu ea și cred că i se potrivește altceva. Însă în același timp vreau să fie la nivelul numelui fetiței, deoarece ea se numește Grace Irina Monteiro Dos Santos și ea trebuie să fie ceva la fel de special sau așa îmi doresc eu.  


    Andreea merge în continuare la sală, unde este antrenoarefoto: arhivă personală
Andreea merge în continuare la sală, unde este antrenoarefoto: arhivă personală
  • Când ai programată nașterea?

Data estimată pentru naștere este 15 iulie și sper să meargă totul conform planului. Cu Grace mi-am dorit să nasc natural, medicul a insistat să facem cezariană și efectiv l-am refuzat pe ultima sută de metri, l-am schimbat înainte cu 3 săptămâni. A fost natural și am fost super fericită că am născut rapid, a durat o oră și 20 de minute, n-am regretat decizia. Așa că sper să avem noroc și cu băiețelul.

  • Când te-am sunat prima oară erai la sală. Faci sport în continuare?

În continuare fac sport, nu la fel de intens cum am făcut cu Grace, frecvența nu este aceeași, deoarece atunci aveam mult mai mult timp pentru că lucram într-o sală de fitnes, eu am ținut clase până în 7 luni și am antrenat în sală, ca și personal trainer, până la opt luni. Însă acum merg doar ca și client la sală, pentru mine, exclusiv, îmi doresc să pun la punct un program pentru femei însărcinate și în același timp îmi doresc să am un program de coaching, pentru femeile gravide pe lângă programul de slăbit pe care îl dețin în momentul de față.    

  • Ce alte activități ai în această perioadă?

În momentul de față, pe lângă programul de slăbit de care mă ocup, am pus bazele și unui brand de haine de sport, Luxury Athleisure, și în curând vom scoate și o linie pentru maternity, pentru femeile însărcinate, deoarece vreau să ofer o alternativă foarte calitativă femeilor însărcinate pentru echipamentele de sport care se numește Show-Off, pentru care sunt model. Este important că ele să continue să facă mișcare pe peripoada sarcini dar în același timp să se simtă foarte bine în pielea lor și confortabil.

  • Gătești în continuare? Ce preparate îți plac în peripada asta?

Sigur, gătesc în continuare, focusul e în general pe familie, deoarece pandemia ne obligă să petrecem destul de mult timp acasă, mă ocup de educația fetiței și, cel mai important, lucru este să fim sănătoși. Gătesc doar pentru familie în momentul de față, nu am timp de cooking show-ul pe care l-am început dar sunt foarte multe rețete noi pe care le păstrez pentru cartea mea de rețete pe încă mă gândesc să o public, însă toate la timpul lor cred eu. Îmi plac foarte mult legumele, îmi place carnea în perioada asta. Nu sunt fanul carbohidraților, respectiv pâine sau paste. Să fiu sinceră, mă bucur că în această perioadă de faptul că mai pot să gust, să ciugulesc chestii pe care în mod normal nu le-aș fi mâncat. Faptul că sarcina coincide cu perioada iernii ne duce înspre o mâncare mai sățioasă, dar încerc să rămân la limita bunului simt.

  • Ai început să cumperi lucruri pentru copil?

Nici cu prima sarcina și nici cu a două nu cred că voi merge să achizitionez lucruri pentru bebeluș mai devreme de șapte luni. Deoarece este un principiu pe care am mers, nu se știe niciodată ce se poate întâmplă, așa că sigur o să dau căutare, o să mă gândesc la ce trebuie să cumpăr dar nu o să cumpăr mai devreme.  

Citește și:

3 rețete care te ajută să slăbești! Sfaturi de la Andreea Monteiro, fostă concurentă la MasterChef

Cei mai buni bucătari sunt slabi. Cum reuşesc să-și mențină silueta? 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net