Andreea Popescu a născut. Fosta dansatoare a Deliei are un băiețel


    Andreea Popescu a născut un băiețelFoto: arhivă personală
Andreea Popescu a născut un băiețelFoto: arhivă personală

Andreea Popescu a născut. Fosta dansatoare a Deliei a devenit mamă pentru prima dată în zorii zilei de miercuri, 20 iunie. Vestea a fost făcută publică la doar două ore de la fericitul moment, semn că bebelușul și proaspăta mămică se simt foarte bine.

Andreea s-a retras din showbiz de câțiva ani și s-a concentrat pe viața de familie. În urmă cu mai bine de doi ani a devenit soția lui Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv. Cuplul a decis să adauge o minune în viața lui, așa că vestea că Andreea a rămas însărcinată a adus mare bucurie în viața lor, fericire încununată în 20 iunie, atunci când fosta dansatoare preferată a Deliei a adus pe lume un băiețel care va primi numele Ioachim.

De pe patul de spital, cu puiul la sân, Andreea Popescu zâmbește fericită. A ținut să fie ea însăși cea care a dat vestea cea mare din viața ei: "Astăzi, 20 iunie, la 6:17, a venit pe lume minunea noastră, Ioachim. 4200 grame și 54 cm".

simeon stalpnicul png

"Acum suntem trei! Vreau să spun tuturor cât bine mi-a făcut Dumnezeu, cât de mult ne iubeşte. La morfologia de trei luni, mi-am văzut bebeluşul «dansând» în burtica mea, poate că seamănă cu tată-su, cum țopăia în sus şi în jos, cum îşi ducea mănuţa la gură, cum îşi întindea picioruşele şi bineînţeles inimioara care bătea repede, atunci nu am mai putut şi am început să plâng pentru că simţeam cum inima mea s-a umplut de fericire, o fericire pe care numai o mamă o simte. Îl iubesc din tot sufletul meu! Vreau să vă spun că acest copil este o minune, un dar de la Dumnezeu şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ca ne-a ascultat rugăciunile. Dumnezeu lucrează prin oameni sau direct şi El a ales să lucreze prin minunatul nostru doctor Andreas Vythoulkas, un om deosebit pentru care avem o mare preţuire şi recunoştinţă. Eu îl numesc omul lui Dumnezeu, iar toate pacientele lui ştiu de ce spun asta. Atunci când nu mai există soluţii, doctorul Andreas le găseşte. Slavă Maicii Domnului şi Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana care au mijlocit pentru noi!", a scris Andreea pe reţeaua de socializare.  

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg