Andreea Țopan este noua prezentatoare de la Observator 13

Ultima actualizare:

    Andreea Țopan
Andreea Țopan

Andreea Ţopan este noua prezentatoare de la Observator 13. Este senior reporter Observator şi a intrat în familia Intact în anul 2009, în calitate de corespondent regional pe Transilvania. De luni, 6 august, începând cu jurnalul orei 13:00, telespectatorii o pot vedea pe Andreea într-o nouă postură, cea de prezentator la pupitrul de știri.

Absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Litere, știrista și-a început periplul în media în urmă cu 13 ani, la microfonul radioului KISS FM. De-a lungul anilor, împreună cu jurnaliştii Antena 3 şi Observator,  Andreea Țopan a realizat şi coordonat reportaje şi campanii premiate la nivel internaţional şi cu impact legislativ pozitiv, parcurgând toate etapele formării unui jurnalist, de la simplu reporter debutant, până la corespondent special și știrist.

„Prezentarea Observatorului 13 este o responsabilitate în plus, care mă onorează. Din 6 august, ne vom vedea mai des, aşadar, pentru că nu voi renunţa la teren, acolo unde noi, jurnaliştii, găsim cele mai mari provocări. Am încredere că, împreună cu echipa Observatorului, vom continua să păstrăm Antena 1 în topul principalelor surse de informaţie', a declarat ea.

Andreea Țopan este mai mult decât entuziasmată de această nouă provocare ca prezentator al Observatorului. Tocmai de aceea, este și foarte determinată să livreze celor din fața micilor ecrane cele mai importante informații, prezentate sâptâmânal în jurnalul de la ora 13:00.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net