Andrei Ștefănescu, confirmat cu coronavirus? În urmă cu câteva zile se poza cu Marcel Pavel

image
Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu s-au pozat recent împreunăFoto: Arhiva personală

Șoc în showbiz-ul românesc! La doar o zi după ce Marcel Pavel a fost testat pozitiv, Andrei Ștefănescu a aflat și el că are coronvirus. Artistul a făcut testul în urmă cu trei zile, iar miercuri seară (17 iunie) i-a ieșit rezultatul.

Andrei Ștefănescu are coronavirus, relatează redactia.ro. În urmă cu câteva zile, el s-a pozat alături de Marcel Pavel pe platourile de filmare. Acesta din urmă a aflat și el că este pozitiv tot aseară. Pentru că nu are simptome, Andrei Ștefănescu va sta 14 zile în izolare la domiciliu. Nu la fel a fost în cazul lui Marcel Pavel, care a fost transportat cu izoleta la spital, prezentând simptome specifice virusului Covid-19.

"Bună seera, dragi prieteni! În seara aceasta la Antena Stars, alături de: Yuvenalia și Violeta Pavel, Majda și Andrei Ștefănescu! O seară minunată vă dorim! Dumnezeu să ne ocrotească", scria Marcel Pavel pe 10 iunie.

Marcel Pavel, dus cu izoleta la spital

Cântărețul Marcel Pavel, despre care se știa încă de marți, 16 iunie, că este suspect de coronavirus, a fost dus miercuri seară la spital cu izoleta, după ce rezultatele testelor au arătat că este, într-adevăr, infectat.

Acesta a așteptat întâi analizele testelor care i-au fost făcute, care au confirmat că artistul este infectat cu noul coronavirus

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Kirilo Budanov FOTO EPA EFE jpg
Alexandru Muraru/ Facebook
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu