Andrei Ștefănescu îl înlocuiește pe Alex Velea la Acces Direct

Ultima actualizare:

    Andrei Ștefănescu este noul prezentator de la Acces DirectFoto Facebook
Andrei Ștefănescu este noul prezentator de la Acces DirectFoto Facebook

Andrei Ștefănescu este înlocuitorul lui Alex Velea de la Acces Direct. Andrei Ștefănescu va fi co-prezentatorul emisiunii Acces Direct alături de Simona Gherghe. Alex Velea a renunțat la postul de presentator tv din cauza faptului că nu avea destul timp pentru concerte și pentru proiectele personale.

Andrei Ștefănescu va apărea alături de Simona Gherghe numai în momentele de divertisment, iar anunțul a fost făcut chiar de Dan Capatos.

'Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct.', a spus Dan Capatos.

Andrei Ștefănescu a declarat că nu ar putea face față unor cazuri sociale din cadrul emisiunii deoarece el nu este sigur că ar putea fi serios în fiecare situație, de aceea, el consideră că se potrivește perfect în poziția de divertisment.

'Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…', a declarat Andrei Ștefănescu.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net