«Andrelele», cocoţate iar pe «şenile»

Andreea Bălan
Andreea Bălan

În perioada 1998-2001, Andreea Bălan (33 de ani) și Andreea Antonescu (35 de ani) au făcut parte din fenomenul Andrè, trupa care a primit 4 discuri de platină și unul de aur, pentru vânzările-record, de peste 1.200.000 de albume.

Pe lângă refrenele pe care le fredonăm și azi, dintre care amintim “Lasă-mă, papa, la mare!” sau „Moşule, ce tânăr eşti”, fetele au rămas în istorie şi pentru vestimentaţia-şoc: bustiere din latex, foarte decoltate, codiţe împletite, pantaloni scurţi, coloraţi, şi celebrele ghete cu talpă de 12-15 cm, pe care chiar ele le-au botezat, cu umor, “bucuria piticilor”. Iată că la 17 ani de la destrămarea trupei, solistele le-au făcut fanilor nostalgici o bucurie şi s-au pozat pentru reţelele sociale cu celebrele “şenile” în picioare.


    Andreea Bălan
Andreea Bălan

Ghetele, în culorile curcubeului, au atras atenţia admiratorilor virtuali, care imediat au făcut referire la perioada Andrè. 

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg