Angela Rusu, botez fabulos pentru fiica ei. 25.000 € a costat cheful, iar nași au fost Silviu Prigoană și Maria Dragomiroiu


    Nașele Maria Dragomiroiu și Mihaela Prigoană au purtat straie popularefoto: arhivă personală
Nașele Maria Dragomiroiu și Mihaela Prigoană au purtat straie popularefoto: arhivă personală

Creștinarea fiicei Angelei Rusu a fost un moment superb organizat. Petrecerea a fost la înălțime, cu decoruri de basm, 200 de invitați, meniu de lux și cu Dan Bittman, care a încins scena. 25.000 de euro a costat totul!

Joi, 16 septembrie, la Cluj, celebra cântăreață de muzică populară Angela Rusu și soțul ei, Marius Moldovan, și-au creștinat fiica, pe Maria, în vârstă de patru luni. Ceremonia de botez a fost oficiată chiar de protopoul Dejului, Ioan Buftea, iar la biserică atât celebra mămică, cât și nașele Maria Dragomiroiu și soția lui Silviu Prigoană, au purtat costume tradiționale, fiind o dorință a Angelei la care doamnele s-au conformat cu mare entuziasm, îmbrăcând portul specific zonei fiecăreia.

Copilașii s-au jucat într-un castel adus din Ucraina

Petrecerea a avut loc la SunGarden Therme, un complex hotelier de lux din Dej, unde  invitații sosiți din provincie au avut și cazare. 200 de persoane, printre care familiile celor doi, nașii, colegi din breasla muzicală, din televiziune, dar și mulți prieteni. Decorurile au fost de poveste, iar soțul Angelei a comandat un castel de basm din Ucraina, înalt de 4 metri, în valoare de 2.000 de euro, unde cei însoțiți de părinții și-au putut lăsa copilașii.


    Castelul fetițeifoto: arhiva personală
Castelul fetițeifoto: arhiva personală

Meniul a fost bogat și a mulțumit pe toată lumea, pentru că a avut în componență atât produse tradiționale, cât și delicatese. Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora, s-au numărat printre invitații din sfera muzicală, iar atmosfera a fost susținută de Dan Bittman și trupa Holograf.

Fetița a avut două perechi de nași

"Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni. Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani", ne-a spus soțul Angelei, manager Marius Moldovan. 


    Fericiții părințifoto: arhiva personală
Fericiții părințifoto: arhiva personală

Botez de 25.000 de euro

Nu s-au uitat la bani, însă toată organizarea din seara de 16 septembrie a costat în jur de 25.000 de euro. Închirierea localului, meniul, cazarea, muzica, ornamentele și castelul gonflabil adus din Ucraina, vestimentațiile, dar și alte cheltuieli au însumat echivalentul unei garsoniere în Dej. Dacă la petrecere frumoasa cântăreață de muzică populară a purtat o rochie superbă roz pudră creată de designerul Diana Antohi, Marius a optat pentru o ținută sobră, costum semnat Norbert Deac și încălţări Louis Vuitton. O apariție au fost și părinții Angelei. Tatăl artistei a venit la braț cu soția sa tinerică. Mihai Rusu are 73 de ani, iar frumoasa brunetă 33 de ani. Împreună au un băiețel în vârstă de 4 ani.  

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, după ce a născut la 47 de ani: "Foarte frumos și foarte greu". Totul despre depresie, colici, alăptare

Angela Rusu a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța

infidelitate jpeg
andreea mantea
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub elena merișoreanu png
cub Anamaria Barnoski png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg