Angela Similea ├«i las─â toate ┼člag─ârele ei str─ânepoatei

1 mai 2019
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, al─âturi de so┼úie ┼či de cei doi copii jpeg
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, al─âturi de so┼úie ┼či de cei doi copii

Fermec─âtoarea interpret─â care de 50 de ani se bucur─â de aprecierea publicului ┼či-a lansat dou─â albume cu ┼člag─ârele lui Marius ┼óeicu ├«nainte de Pa┼čte ╚Öi are planuri mari.

Angela Similea (72 de ani) a ajuns la Magazinul Muzica din Bucure┼čti ├«nso┼úit─â de c├óteva rude apropiate. Printre acestea a fost ┼či str─ânepoata vedetei, o minune de copil care a fost ┼úinut─â ├«n bra┼úe de m─âmica ei. ÔÇ×Ea este str─ânepoata mea, are un an ┼či ╚Öapte luni ┼či m─â mo┼čtene┼čteÔÇŁ, a spus m├óndr─â c├ónt─ârea┼úa de pe scen─â.

La fel de elegant─â ca pe vremea comunismului, Angela Similea are o familie frumoas─â. Singurul ei fiu, Sorin Hilgen, tr─âie╚Öte ├«n SUA al─âturi de so╚Ťie ╚Öi de copii. Cea care ├«i calc─â ├«ns─â pe urme artistei este o str─ânepoat─â. Micu┼úa a fost foarte lini┼čtit─â la lansarea Angelei Similea ┼či nu a pl├óns nici m─âcar c├ónd fanii au venit s─â fac─â o fotografie cu interpreta ┼či s─â ob┼úin─â un autograf. Micu┼úa a ajuns la un moment dat pe masa de autografe, unde solista a s─ârutat-o pe obraz ╚Öi pe m├ónu╚Ť─â. 

image
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, al─âturi de so┼úie ┼či de cei doi copiifoto: arhiv─â personal─â
cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg