Ani Creţu, prima vacanţă fără cratiţă

Ultima actualizare:
Ani Creţu  a fost plăcut  impresionată  de Balcik
Ani Creţu a fost plăcut impresionată de Balcik

De aproximativ 3 ani, actriţa Ani Creţu îşi începea fiecare zi la 5 dimineaţa, direct la cratiţă. Gătea zilnic pentru fiul ei, Adan, care, din cauza unor probleme de sănătate, are nevoie de regim alimentar strict. Inclusiv în vacanţe mergea cu „toată casa” în portbagaj, adică oale, blendere şi ingrediente. În această primăvară, după multă, multă vreme, actriţa a avut prima vacanţă fără grija gătitului.

În urmă cu aproape 3 ani, analizele lui Adan (5 ani) indicau o intoleranţă gravă la histamină. Asta presupune dietă strictă, cu mâncare proaspătă, gătită zilnic doar din anumite ingrediente. „Inclusiv în vacanţe consumă mâncare gătită de mine, astfel încât oriunde plecăm, trebuie să alegem locuri cu bucătărie şi să luăm de acasă absolut toate cele necesare”, povestea Ani Creţu. În această primăvară i-a refăcut copilului analizele, iar rezultatul a fost foarte bun. Adan a scăpat de intoleranţa gravă la histamină. „Sunt atât de fericită, că aş da din coadă, dacă aş avea una. Primul meu gând, după ce m-am bucurat cât pentru cei doi ani şi 8 luni, a fost să plec cu copilul undeva unde să nu mai fiu o «prelungire a cratiţei», undeva unde să nu mai plec cu condiţia de a avea un aragaz şi un frigider, să plec fără a lua casa cu mine în maşină. Şi uite că după Paşte am plecat 4 zile în Bulgaria. Am luat fix ce ştiam că ne va lipsi: gustările bio, untul vegetal, cerealele preferate şi nişte şunculiţă bio pe care am transportat-o cu gheaţă”, a scris actriţa pe blogul ei. 


    Ani Creţu  a fost plăcut  impresionată  de Balcik
Ani Creţu a fost plăcut impresionată de Balcik

Au ales Balcik, că nu mai fuseseră acolo. All inclusive, cum alege tot românul, au ales şi ei. Micul dejun era în proporţie de 2/3 de acasă, iar prânzul îl luau în Balcic, căci ieşeau zilnic la plimbare, iar portul e plin de restaurante ce au în meniu peşte proaspăt şi nu numai. „Mini vacanţa asta a fost ca o linguriţă de apă în deşert. Cu cât pare mai puţină, cu atât devine mai importantă, atât pentru mine, cât şi pentru copil. El se bucură de tot ce i se întâmplă, iar eu încep să redescopăr starea de bine. Mi-a plăcut la bulgari. Oferă preţuri corecte, mâncare bună şi mai ales liniştea plajelor aceleiaşi Mări Negre. Se vorbeşte româneşte peste tot, în Balcik, erau mai mulţi români decât bulgari. Chiar ospătarii vorbeau româneşte”, mai spune actriţa de la Teatrul Ion Creangă. 

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg