Anna Lesko, cel mai dur mesaj pentru femeile care o critică: «Să fiu arsă pe rug pentru sexualitatea din mine»

image
Anna Lesko, mesaj acid pe rețelele de socializare

Anna Lesko s-a aprins pe rețelele de socializare printr-un mesaj publicat pe rețelele de scoailizare, ca o reacție a unui mesaj acid primit de ea de la un admirator. Vedeta s-a simțit jignită și a reacționat imediat, cu un mesaj acid în care i-a distrus fiecare argument admiratoarei.

Anna Lesko a fost critică pe rețelele de socializare pentru faptul că stă dezbrăcată prea mult timp prin casă, și nu ar fi un exemplu bun pentru fiul ei, Adam. Din perspectiva fanei care criticat-o, Anna Lesko nu ar trebui să fie atât de senzuală.

Artista a reacționat imediat și a comentat aprig spusele celor care au judecat-o pe rețelele de socializare, iar mesajul ei nu a fost unul ușor de digerat.

„Tu, haterita (n.r. răutăcioasă), sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi ( curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoarea), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo "curajoasă" care te orbește trecând strada. Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta. Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor iar bărbatul nu te mai suportă. Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge”, a scris Anna Lesko pe Instagram și Facebook. 

Vedeta a vorbit și despre care este relația pe care o are acumc u tatăl copilului ei.

„Sunt iubită, respectată și apreciată de cei care îmi sunt aproape și mă cunosc.  Am puțini oameni pe care i-am lăsat să mă cunoască așa cum sunt și nu vreau mai mult. Nu îți face griji pentru Adam , fiul meu, care fii sigură că primește o educație aleasă. Am mare grijă să îi insuflu importanța familiiei, rolul meu și al tatălui său în viața lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viață. Adam este și va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru.”

În cadrul aceluiași mesaj, Anna Lesko a încercat să infirme tot ceea ce a spus acea persoană. „îmi trântești câte o "scrisoare" electronică, bogată în morală, sfaturi cum să îmi cresc copilul, ce educație să îi dau și cât de grav este că m-am despărțit de tatăl copilului meu. Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată și pe care am cultivat o în dealungul anilor.”

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Imagine din orașul Izium - Război în Ucraina FOTO Profimedia
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg