Antonia, chef în club cu Alex Velea la bustul gol

simeon stalpnicul png
Antonia a primit un tort-surpriză de la prieteni

Antonia, cea mai sexy concurentă a show-ului „Uite cine dansează!”, de la PRO TV, a împlinit miercuri 28 de ani, prilej pentru prieteni de a o bombarda cu daruri. Solista s-a serbat dimineaţa cu colegii, iar seara a chefuit alături de cei dragi, dar şi de alţi artişti. Atmosfera a fost întreţinută de iubitul ei, Alex Velea, care a fost sufletul petrecerii.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Antonia, a împlinit 28 de ani pe 12 aprilie, prilej de sărbătoare pentru ea şi prietenii ei.

simeon stalpnicul png
Antonia a ajuns în Buftea, fiind întâmpinată cu primele cadouri

Încă de dimineaţă Alex Velea (32 de ani) şi micuţii, Dominic şi Akym, au surprins-o cu mici daruri, iar fiica sa, Maya, stabilită în Italia, i-a trimis toată dragostea ei, prin mesaj video, gest care a emoţionat-o până la lacrimi pe artistă.

La repetiţiile de dimineaţă, de la Buftea, ea a fost întâmpinată de colegii de la „Uite cine dansează!” (PRO TV), care i-au cântat la mulţi ani şi i-au dăruit flori şi dulciuri, ca mai apoi Antonia să fie aşteptată la Cafe Bar, din buricul Capitalei, unde s-a distrat pe cinste.

simeon stalpnicul png
Solista s-a pozat alături de colegii de la „Uite cine dansează!”

simeon stalpnicul png
„Fiul adoptiv” Lino Golden a făcut pe barmanul

Alex Velea, iubitul Antoniei, a făcut spectacol, a cântat, a întreţinut atmosfera, iar spre miezul nopţii, când s-a încins atmosfera, el a renunţat la tricou, lăsându-se la bustul gol, prilej pentru invitaţi să-i admire expoziţia de tatuaje.

simeon stalpnicul png
Smiley a ajuns la eveniment şi l-a îmbrăţişat pe Alex Velea

Au mai venit „fiii adoptivi” Lino Golden şi Mario Fresh, dar şi Matteo, Marius Ivancea, alias What’s Up, Rashid, Boier Bibescu, Puia şi Sişu, actorul Silviu Mircescu şi Smiley.

Antonia s-a bucurat şi de  prezenţa prietenelor ei, Nicole Cherry, Giulia şi Delia. Delia a dat nas în nas cu fostul ei iubit, Matteo, însă ei au rămas prieteni după despărţire, aşa că s-au bucurat de revedere. Antonia  a primit un tort imens şi s-a amuzat copios suflând în lumânări, nu înainte de a-şi pune o dorinţă.

simeon stalpnicul png
Antonia s-a distrat alături de gaşca sa

Deşi petrecerea s-a încheiat târziu, în noapte, Antonia şi Alex Velea au revenit dimineaţa fresh la antrenamentele de la PRO TV. În acest weekend, celebrul cuplu va susţine un concert în Dublin, pentru Diaspora.Oana Roman a împlinit ieri 41 de ani

simeon stalpnicul png
Actorul Silviu Mircescu s-a pozat cu Alex Velea la party

Fiica lui Petre Roman a împlinit ieri 41 de ani, însă Oana nu a dorit să organizeze vreo petrecere, având în vedere că în Săptămâna Mare nu se chefuieşte.

simeon stalpnicul png
Oana şi fiica ei

“Nu petrec deloc, pentru că e Joia Mare şi nu se cade să fac paranghelii şi alte chestii. Mi-am dorit să fac o petrecere mare, dar când mi-am dat seama, am zis că o fac săptămâna viitoare. Aşa că o să vopsim ouă, ne pregătim pentru Paşte”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg