Are sau nu Vârciu o nouă iubită? Ce spune Andrei Ștefănescu, prietenul lui, despre presupusa relație

Ultima actualizare:

    Ce spune Andrei Ștefănescu despre presupusa idilă a prietenului lui bun, Liviu Vârciu Foto: Instagram
Ce spune Andrei Ștefănescu despre presupusa idilă a prietenului lui bun, Liviu Vârciu Foto: Instagram

După ce Liviu Vârciu a anunțat despărțirea de Anda Călin, cea care este și mama uneia dintre fiicele lui, micuța Anastasia, s-a zvonit că actorul s-ar fi „aventurat” deja într-o nouă relație. Controversele au început să apară atunci când Vârciu a fost surprins la mare în compania unei domnișoare, al cărei nume ar fi Mary, conform emisiunii „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

Cum Liviu nu a dat curs acestor speculații, unul dintre prietenii lui apropiați a fost rugat să comenteze pe marginea acestui subiect, în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”. Andrei Ștefănescu, cel cu care Vârciu face echipă în emisiunea lui Nea' Mărin, a mărturisit că, din punctul lui de vedere, tot scenariul este nimic altceva decât o simplă speculație. 

„La cum îl ştiu eu pe Liviu eu nu cred că el a intrat într-o relaţie. Poate este o amică, poate ceva din grup, el are prieteni foarte mulţi în Constanţa. Eu nu cred că el, la două luni după ce a ieşit dintr-o relaţie cu copil, cu tot ce a avut el cu Anda, ar fi intrat într-o altă relaţie. Poate se speculează, cred că un om matur nu ar face asta niciodată. M-am văzut cu el acum câteva zile şi nu mi-a spus nimic”, a susținut Andrei Ştefănescu, în cadrul emisiunii anterior menționate.


    Liviu Vârciu și Anda Călin o au împreună pe micuța Anastasia Foto: Instagram
Liviu Vârciu și Anda Călin o au împreună pe micuța Anastasia Foto: Instagram

Ce spunea Andrei Ștefănescu despre despărțirea dintre Liviu Vârciu și Anda Călin

„E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație, a explicat Andrei, în urmă cu ceva timp, adăugând faptul că și plecarea lui Liviu în Asia a fost unul dintre factorii determinanți ai despărțirii.

„Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (…) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței”, a mai adăugat prietenul lui Vârciu, în cadrul emisiunii „Răi da' buni”. 

Liviu Vârciu a fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Actorul este părintele a două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net