Artist român, la un pas să fie săltat de carabinieri

Ultima actualizare:

    Costantino Toma vrea să spargă topurile cu piesa "Another life"Foto: Facebook
Costantino Toma vrea să spargă topurile cu piesa "Another life"Foto: Facebook

Artistul român Costantino Toma (Toma Constantin Alexandru), fost concurent la X Factor talia, a avut parte de peripeții la filmarea celui mai nou videoclip al său, intitulat ”Another Life”, ce a fost filmat la Roma și lansat recent.

Piesa "Another life" are un videoclip cu scene alb-negru și spune povestea unui tânăr care are o viață tumultuoasă și dezastruoasă, fiind dependent de droguri și alcool. La un moment dat, din dragoste pentru fratele lui mai mic, decide să se întoarcă pe drumul cel bun și să înceapă o altă viață, după cum spune și titlul cântecului.

Filmările ce au avut loc pe străzile din Roma, sub regia lui Paolo Mantero, au durat trei zile și nu au fost deloc lipsite de peripeții. Toma ne-a povestit că a fost la un pas să fie săltat de carabinieri. „Când se filma scena în care frățiorul meu este jefuit din cauza mea și împușcat, eram pe mijlocul unei străzi din centrul Romei cu pistoale în mână, iar fratele meu era întins pe jos. Iubita mea din videoclip, care l-a și împușcat era foarte agitată și scena părea foarte reală, iar, la un moment dat, trecea prin zonă o patrulă de carabinieri. Aceștia au coborât imediat din mașină să intervină. Însă, când se apropiau au văzut regizorul și cameramanul și au început să râdă și să glumească spunându-ne: Ați riscat puțin”, ne-a declarat artistul.

 “Another life” este o piesă sub semnătura lui Costantino Toma - versuri și muzică, în colaborare cu Mihaela Cernea și Alex Toma.  

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg