Artista care pune pe jar inimile bărbaților. Are 66 de ani, însă arată mai bine decât o puștoaică. Cum se menține în formă: „Mănânc cu plăcere”

Artista în vârstă de 66 de ani, care pune pe jar inimile bărbaților, a dezvăluit care sunt secretele sale pentru o siluetă de invidiat. Ludmila Bălan, căci despre ea este vorba, nu își justifică deloc vârsta din buletin și arată mai bine decât o puștoaică. 

Ludmila Bălan are 66 de ani, însă arată ca la 20 / Foto: Colaj Facebook
Ludmila Bălan are 66 de ani, însă arată ca la 20 / Foto: Colaj Facebook

La vârsta de 66 de ani, Ludmila Bălan arată mai bine decât o tânără de 20 de ani

Vârsta este doar un număr, iar acest lucru îl dovedește Ludmila Bălan. Pentru cei care nu o cunosc, aceasta este mama artistului Dan Bălan. La rândul ei, este și ea cântăreață și are o carieră de succes în industria muzicală. Mai mult, femeia se poate lăuda cu un trup aproape perfect, căci la vârsta de 66 de ani, nici măcar puștoaicele nu au corpul tras prin inel și tenul atât de impecabil.

Ludmila atrage toate privirile și nu ezită deloc să își arate formele bine lucrate. Ei bine, cântăreața a vorbit despre metodele care o ajută să se mențină și spune că nu are secrete, ci pur și simplu are mereu energie pozitivă, întrucât îi place să se bucure de viață.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot.

 Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, a spus Ludmila Bălan.

Cu ce se ocupă, de fapt, Ludmila Bălan

Ludmila Bălan este foarte cunoscută în Republica Moldova, datorită carierei sale muzicale. Artista renunțase, la un moment dat, la muzică, întrucât soțul ei a fost nevoit să plece în Israel pentru că fusese desemnat ambasador, ia ea a decis să îl însoțească pentru a-i fi alături.

Ulterior, cei doi s-au întors în țară, iar cântăreața și-a reluat activitatea. Mai mult, aceasta este gazda unui show TV numit „Tanti Ludmila”, iar de fiecare dată când este invitată la diverse evenimente, mama lui Dan Bălan nu vrea să spună ” Nu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net