Dan Bălan nu e singura vedetă din familie! Cum arată mama lui, în costum de baie, la 64 de ani!

Deși nu mulți știu, mama artistului Dan Bălan, Ludmila, este, la rândul său, o prezență cunoscută în Republica Moldova, unde are o meserie apreciată de public. De curând însă, aceasta a atras atenția cu ultimele sale apariții din mediul online, care au fost cu adevărat spectaculoase. Iată cum arată Ludmila Bălan în costum de baie, la 64 de ani!

Ludmila Bălan, spectaculoasă în costum de baie, la 64 de ani! Foto: Arhivă personală
Ludmila Bălan, spectaculoasă în costum de baie, la 64 de ani! Foto: Arhivă personală

Mama cântărețului Dan Bălan știe cum să își facă apariția pe rețelele de socializare! De curând, Ludmila Bălan a demonstrat că, într-adevăr, vârsta este doar un număr, publicând mai multe imagini în care apare în costum de baie, pe o plajă însorită.

Vezi și: Uite unde a dispărut Dan Bălan! Artistul este antrenor la „The Voice” Ucraina

Ludmila Bălan, spectaculoasă în costum de baie, la 64 de ani

Deși are 64 de ani, Ludmila are o siluetă tonifiată, părând că ar petrece ore bune la sala de fitness. Aflată în vacanță, Ludmila Bălan și-a făcut admiratorii să se întrebe care este secretul unei astfel de siluete, purtând un costum de baie din două piese, într-o culoare electrizantă, care i-a pus în evidență talia și abdomenul de invidiat. 

Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni…”, a scris mama artistului în dreptul imaginilor cu pricina, semn că aceasta își ghidează viața după un motto cât se poate de pozitiv. 

Nu e prima oară! "Tanti Ludmila", periculos de sexy, în costum de baie, la 62 de ani! Cum arată mama lui Dan Bălan

Urmăritorii săi nu au putut trece cu vederea fotografiile spectaculoase, astfel că aprecierile și complimentele au fost nelipsite în dreptul postării. Deși în țara noastră, Dan Bălan este „vedeta” familiei, artistul bucurându-se de un succes răsunător alături de trupa O-Zone, nici mama lui nu stă deloc rău la capitolul „faimă”.

Ludmila Bălan este o prezentatoare TV cunoscută în Republica Moldova, având „la activ” multe emisiuni apreciate peste Prut. În plan personal, Ludmila este este căsătorită cu diplomatul Mihai Bălan, alături de care are doi copii, pe Dan Bălan și sora acestuia, Sanda Bălan, care a călcat pe urmele mamei sale și a devenit prezentatoare de televiziune. 

Nu rata: Scandal în trupa O-Zone! Arsenie Todiraș îl atacă pe Dan Bălan: «Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos»

Mama lui Dan Bălan a cochetat și ea cu muzica!

Ludmila Bălan a devenit cunoscută în urma succesului emisiunilor TV pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, printre care și „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show”, difuzate de postul național de televiziune din Moldova. Câțiva ani mai târziu, mama lui Dan Bălan a cochetat la rândul ei cu muzica, prima sa piesă fiind „Pentru o sărutare”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
banner anca serea 2 png
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net