Aşa arătau cârcotaşii acum 20 de ani

Ultima actualizare:

    Şerban Huidu şi Ioana Petric
Şerban Huidu şi Ioana Petric

20 de ani de Prima TV şi... 17 ani de Cronică. 17 ani plini de amuzament, de dans, de bâlbe şi de bună dispoziţie.

Principalul Cârcotaş, Şerban Huidu, cel care a simţit întreaga evoluţie a postului Prima TV, a fost pe baricade încă de la prima difuzare a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”.


    Şerban Huidu,  pe când lucra  la radio
Şerban Huidu, pe când lucra la radio

El îşi aminteşte că, iniţial, în urmă cu 20 de ani, emisiunea se difuza la Radio 21 şi consta în prezentarea unor “ciudăţenii de pe net”. Alături de Şerban Huidu, cel de-al doilea Cârcotaş fără pereche este Codruţ Kegheş. Acesta a intrat pentru prima oară în echipa emisiunii în 2002, reuşind să îi dea viaţă celebrului personaj Cătălin Dezbrăcatu’.

„Acum 20 de ani, tânăr şi neliniştit, eram angajat la un club de vinuri, unde eram piesa de rezistenţă la tot ce însemna program şi lucruri generale...spălat pahare, servit, gătit, aprovizionare, momente vesele. Toţi îmi sugerau să merg la televizor pentru că am talent. Eram invitat la toate petrecerile, unde mă ocupam de partea artistică... râs şi bancuri”, a spus cârcotaşul.


    La 7 ani, Ioana Petric  se visa gimnastă
La 7 ani, Ioana Petric se visa gimnastă

“Mezina” echipei de prezentatori este Ioana Petric. În urmă cu 20 de ani, când se înfiinţa Prima TV, ea avea frumoasa vârstă de 7 ani. “Doar ce intrasem în clasa I, încă mai credeam în Moş Crăciun şi mă antrenam de zor să devin o mare balerină sau gimnastă”, râde ea.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub marius elisei png
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
image
actualitate.net