Aşa arătau vedetele în prima zi de şcoală!

Ultima actualizare:

  Delia era tunsă băieţeşte, în copilărie
Delia era tunsă băieţeşte, în copilărie

Loredana Groza, Andreea Esca, Delia şi Nicoleta Luciu continuă să aibă emoţii când aud de prima zi de şcoală. Fotografiile postate de ele, de când erau eleve, le-au adus zeci de like-uri pe conturile sociale. Click! vi le prezintă, îmbrăcate în uniformă, pe fetiţele de altădată, ajunse acum soliste şi vedete tv de top.

Luni, 10 septembrie, clopoţelul sună pentru prima zi de şcoală. Aceleaşi emoţii şi nostalgie vor avea în suflet şi vedetele noastre, întrucât nu au cum să uite ziua aceea când mamele le îmbrăcau în uniformă, le împleteau părul în codiţe şi mergeau de mână să-şi cunoască învăţătoarea. Click! vă prezintă imagini de colecţie cu câţiva boboci celebri! Este vorba despre Loredana Groza (48 de ani), Andreea Esca (46 de ani), Delia (36 de ani) şi Nicoleta Luciu (38 de ani), patru  dive pe care cu greu le mai recunoşti în aceste fotografii bune de pus în ramă.

Ioana şi Elena Băsescu
Ioana şi Elena Băsescu

De pe atunci le plăcea să pozeze şi aveau o carismă care avea să le ajute în cariera de artiste. Loredana Groza a absolvit şcoala primară la Oneşti, oraşul ei natal, iar învăţătoare i-a fost chiar mama ei: ”Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme. Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, a declarat pentru Click! Vasile Groza, tatăl vedetei.

Smiley se trezea cu noaptea-n cap
Smiley se trezea cu noaptea-n cap

Cu bentiţă albă, uniformă albastră şi guleraş apretat s-a pozat în copilărie şi prezentatoarea ştirilor PRO TV, Andreea Esca: ”Învăţătoarea noastră era cea mai severă din şcoală, dar şi cea mai bună. O cheama Maria Stavar şi îi mulţumesc cu această ocazie pentru tot!”, spunea ştirista într-un interviu. Acum, ea îşi pregăteşte fiul pentru liceu şi fiica pentru facultate.

Andreea Esca susţine că a avut cea mai severă învăţătoare
Andreea Esca susţine că a avut cea mai severă învăţătoare

Cine se gândea că însă cea mai excentrică artistă din România era cea mai sfioasă şcolăriţă? Tunsă băieţeşte, cu greu o mai recunoaşte cineva pe Delia, care acum este una dintre cele mai bune voci. De departe, cea mai drăgălaşă a fost  Nicoleta Luciu, care a devenit şi “Miss România”. Mâine este rândul ei să-şi însoţească cei patru copii, la deschiderea noului an şcolar, având mari emoţii pentru tripleţii Kim, Kevin şi Karoly, care încep clasa pregătitoare, şi pentru Zsolt jr, elev în clasa a V-a. 

Surorile Băsescu şi Smiley se temeau să nu întârzie la ore

Loredana Groza a avut zece pe linie, la şcoala din Oneşti
Loredana Groza a avut zece pe linie, la şcoala din Oneşti

Pentru Andrei Tiberiu Maria alias Smiley (35 de ani), după numele de scenă, clopoțelul a sunat pentru prima dată la o școală din orașul său natal, Pitești. Îndrăgitul artist își amintește cu drag de acea perioadă în care se trezea la primele ore ale dimineții, ca să nu întârzie la ore. “Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală, eram foarte speriat că nu știam pe nimeni. Îmi aduc aminte că a venit mama să mă ia. Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia. N-am plâns, sigur n-am plâns”, a declarat Smiley pentru ProFm.ro. Elena (38 de ani) și Ioana Băsescu (41 de ani), cele două fiice ale fostului președinte al țării, Traian Băsescu, mergeau împreună, la școală: „Am regăsit cu drag o fotografie din prima mea zi de şcoală, unde sunt alături de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi“, mărturiseşte Elena, pe blogul său personal.

Nicoleta Luciu era frumuşică foc, în uniformă. Între timp a ajuns actriţă şi vedetă Tv
Nicoleta Luciu era frumuşică foc, în uniformă. Între timp a ajuns actriţă şi vedetă Tv
image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg