Aşa face piaţa un MasterChef! "Sexy-casnica", zilnic la tarabe
Andreea Moldovan s-a remarcat, în urmă cu șase ani, la concursul culinar „MasterChef” (PRO TV). Atunci i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit.
Pasiunea pentru dulciuri a devenit, între timp, sursă de venit pentru frumoasa brunetă, căci în 2015 și-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în cartierul Băneasa din Capitală. Face niște torture senzaționale, cozonaci, dar și gogoși umplute cu creme fine, iar comenzile curg-gârlă. Acesta este și motivul pentru care Andreea Moldovan își petrece cel mai mult timp în bucătărie, dar și la piață, unde alege cele mai proaspete ingrediente.
La tarabe, dis de dimineață, au surprins-o și fotoreporterii Click!, în căutare de fructe perfecte pentru deserturile ei. În 2015, Andreea Moldovan a fost concurentă într-o altă emisiune de la PRO TV. Este vorba despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Aventura Andreei în jungla africană, unde s-a desfășurat emisiunea, s-a încheiat după 18 zile.