Aşa n-o vezi la ştiri! Esca, sexy la bazin, înoată ca în adolescenţă!

simeon stalpnicul png
Andreea adoră să se bălăcească

Cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri din România are o grămadă de pasiuni în afara micului ecran. Cea mai veche dintre ele este înotul, sport pe care îl practică de la şase ani.

Seara, de la ora 19.00, o vedem la PRO TV, la principalul jurnal de ştiri, însă după ce termină serviciul, Andreea Esca (44 de ani) se dezbracă de haina de vedetă şi îşi vede de familie, de hobby-uri şi de activităţile casnice. Dacă zilele trecute ne-a arătat cum găteşte salată de vinete, ardei copţi, grătar şi piure de cartofi, recent vedeta ne-a invitat şi la bazin, prin intermediul reţelelor sociale. Ştirista s-a filmat într-o piscină olimpică, în costum de baie, cu ochelari şi cască. A dat câteva ture bune, semn că antrenamentul din copilărie are efecte pe termen îndelungat. Evident, nu avem cum să nu observăm şi decolteul generos, pe care Esca nu-l acoperă nici la ştiri, darămite la piscină.

simeon stalpnicul png
Andreea s-a ehipat corespunzător şi a dat câteva ture de bazinfoto: Instagram

"Mama m-a dus la înot ca să fiu mai înaltă și mai sănătoasă, așa că de la șase ani am început să fac înot. Nu-mi aduc aminte foarte bine dacă mi-a plăcut sau nu, nu cred că părinții își puneau foarte multe întrebări despre ce le place copiilor să facă. Le dădeau niște teme, iar ei le făceau. Mi-era frică, la început. Știu că profesoara m-a aruncat pur și simplu în apă și atunci urlam <tovarășa, tovarășa, scoate-mă de aici>. Nu m-a scos, dar mi-a dat un băț după care alergam disperată ca un câine. La început nu mai voiam să mă duc, dar am depășit săptămâna aceea critică, după care mi-aduc aminte numai de perioade frumoase, cu toate că nu era deloc un program ușor. Dar partea frumoasă era mai importantă pentru noi. Aveam un profesor de înot de care ne-am îndrăgostit toate fetele. Când aveam vreo zece ani, a plecat din țară împreună cu soția și l-am revăzut abia după treizeci de ani. Mi-a zis că își amintește de mine că râdeam și vorbeam tot timpul, până și sub apă. A fost unul dintre antrenorii despre care nu îmi aduc aminte să mă fi bătut", a povestit Andreea Esca într-un interviu mai vechi pentru revistatango.ro.

"Alții dădeau, da, toți cei pe care i-am avut în continuare. Eu nu știu oameni care să fi făcut performanță altfel în România. Ne dădeau câte una peste fund, ca la cal. Cu șnurul de la fluier, ud, când ne dădeau una peste fundul gol, cu apă, să vezi ce viteză luam! Sau cu șlapul ud… Cel puțin în perioada aceea nu era un alt fel de a-i face pe copii să meargă mai repede decât pot ei natural. Așa era atunci".

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg