Aşa ne păcălesc vedetele cu pozele modificate. Aplicaţia care le întinereşte instant

10 iulie 2018
simeon stalpnicul png
Mihaela Rădulescu, în dreapta, aşa cum o ştim de pe micul ecran. În stânga s-a jucat cu programele de editarefoto: arhivă personală

Nu s-a inventat elixirul tinereţii, dar s-a inventat aplicaţia care te minte frumos şi care îşi şterge 20 de ani de pe chip, îţi alungeşte ochii, îţi măreşte buzele şi îţi netezeşte tenul. Vedetele mioritice nu doar că o folosesc din plin, dar chiar fac abuz, iar pozele de aici vorbesc de la sine.

Mihaela Rădulescu are 48 de ani şi un trup fără cusur, pentru care munceşte din greu: mănâncâ mai degrabă sport pe pâine decât mâncare cu pâine. Chipul însă ţine pasul cu anii din buletin, iar asta e absolut firesc, dar diva de la Monaco a picat şi ea în tentaţia de a-şi edita fotografiile pe Instagram. A folosit această imagine pe 4 iulie, când le-a urat fanilor “La mulţi ani” de Ziua Americii. Vica Blochina va împlini 43 de ani luna viitoare, dar în ultima postare de pe Internet nu-I dai mai mult de 20.

bianca dragusanu 9 jpeg
Vica Blochina face 43 de ani în august. În poza din stânga

Are faţa netedă precum pielea de bebeluş şi trăsăturile modificate, încât nu mai seamănă cu Vica pe care fotoreporterii Click! au surprins-o pe stradă, în fotografii sută la sută reale. La fel şi Diana Munteanu (39 de ani) se joacă prea mult cu programele de editare foto din telefonul mobil.

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu e frumoasă şi fără ajutorul smartphone-ului

Pe Bianca Drăguşanu (36 de ani) nu o înţelege nimeni de ce se transformă în păpuşă de porţelan pe Instagram, ea fiind mult mai frumoasă în realiatate şi, cel mai important, frumoasă şi fără machiaj. Aplicaţia care le-a înnebunit pe vedete se numeşte Face App, a fost creată de companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. Astfel, din două butoane poţi deveni mai tânăr, mai bătrân, machiat, cu zâmbet de Hollywood sau ten de revistă glossy. Se poate descărca şi gratuit, însă opţiunile de transformări sunt mai multe dacă alegi să plăteşti 50 de lei pe an. Face App nu e însă singura aplicaţie care te transformă în star. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre utile, ca să nu mai vorbim despre sutele de aplicaţii gratuite, de editare a imaginilor, din PlayStore sau AppleStore.

simeon stalpnicul png
Bianca Drăguşanu pare din porţelan în stânga. În realitate e doar o fată foarte frumoasă
cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png