Aşa se distrează Moisescu, Smiley și Bartoș când nu-s la TV

Ultima actualizare:

    Luni seara, Andi Moisescu,  Smiley şi Pavel Bartoş  s-au distrat teribil la prezentarea  de modă a Irinei VoineaFoto: Dorin Constanda
Luni seara, Andi Moisescu, Smiley şi Pavel Bartoş s-au distrat teribil la prezentarea de modă a Irinei VoineaFoto: Dorin Constanda

A început numărătoarea inversă până pe 16 februarie, când la PRO TV va avea loc marea premieră a sezonului opt al emisiunii „Românii au talent”. Şi pentru că primele ediţii sunt înregistrate, juraţii şi prezentatorii au timp să-şi vadă de proiectele personale. Click! îţi spune ce fac în timpul liber simpaticii Bartoş, Moisescu, Smiley şi Călinescu.

Cu doar câteva zile înainte de premiera emisiunii „Românii au talent”, juraţii şi prezentatorii sunt foarte relaxaţi şi bifează evenimentele pe care le au în agendă. Jurata Andra (31 ani) repetă de zor pentru concertele „Aievea”, de la Sala Palatului, care vor avea loc pe 23, 24 şi 25 februarie. Între două repetiţii, solista îşi petrece timpul în familie.


    La eveniment  au fost şi mama,  şi fratele mai mic  al lui Smiley.  Filip a devenit  un bărbat tare chipeş
La eveniment au fost şi mama, şi fratele mai mic al lui Smiley. Filip a devenit un bărbat tare chipeş

La fel face şi Smiley (34 de ani), care luni seara a fost prezent, alături de mama şi de fratele său, la lansarea colecţiei „Intro”, a Irinei Voinea, stilista care se ocupă de imaginea lui. Solistul ne-a mărturisit că azi, 14 februarie, de Sf. Valentin, va cânta la Chişinău, dar ne-a spus şi că a început pregătirile pentru concertul din 2 iunie, de la Arenele Romane.

„Pe 1 iunie avem finala live de la «Românii au talent», la PRO TV, aşa că vom cânta pe 2 iunie”, ne-a povestit Smiley la lansarea colecţiei Irinei Voinea, designerul care îl îmbracă la concerte, evenimente mondene şi emisiuni TV. La fel şi colegul său, Pavel Bartoş (43 de ani), aflat şi el la eveniment pe post de prezentator, ne-a povestit că zilele următoare va avea de lucru la Teatrul Odeon.

„Aşteptăm emisiunea cu drag, o vom vedea alături de prieteni”, ne-a spus Pavel. Şi Andi Moisescu (45 de ani) a fost prezent la aceeaşi eveniment monden, extrem de jovial şi în formă maximă, dar asta nu e de mirare.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Andi la un club de sport, unde juratul de la “Românii au talent” se antrenează cu regularitate. Legat de emisiunea de vineri, Andi ne-a dezvăluit câte ceva despre momentul artistic pentru care a ales să apese butonul auriu. “Tot ce pot spune e că are de-a face, poate deloc întâmplător, cu cultura urbană, pentru care eu am o slăbiciune aparte. Ţine probabil şi de sinceritatea actului artistic în sine, aşa cum se va vedea, şi sper vota, dacă şi când va fi cazul”.

Florin Călinescu, prins între afaceri şi bucătărie


    Florin Călinescu e mare  amator de covrigi
Florin Călinescu e mare amator de covrigi

Cel mai spumos jurat, Florin Călinescu (61 de ani), nu este adeptul ieşirilor mondene, el fiind foarte prins cu afacerile (deţine un restaurant în Bucureşti), cu filmările pentru Facebook, unde condamnă clasa politică, dar şi cu activitatea de bucătar.


    Juratul  face provizii pentru  cămară
Juratul face provizii pentru cămară

Deseori, fotoreporterii Click! l-au surprins la piaţă, făcând provizii cu fructe şi legume sau ronţăind câte un covrig înaintea unei întâlniri de business. Cei care îi urmăresc profilul de Facebook ştiu că maestrul găteşte senzaţional şi chiar împarte reţete cu fanii. Doamnele gospodine sunt absolut înnebunite după ponturile culinare ale juratului de la “Românii au talent”.

Show-ul «Românii au talent» a ajuns la sezonul 8

simeon stalpnicul png

Noul sezon din „Românii au talent”, cel de-al optulea, va debuta pe 16 februarie și va fi difuzat în fiecare vineri, de la 20.30, la Pro TV. De data aceasta, la preselecții, caravana talentului a ajuns şi peste hotare, atât în Chişinău, cât şi în Spania.

”Acest sezon este puțin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost ușor, dar a fost mai multă emoție și surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenți au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare”, spune Andi Moisescu. Alături de el vor fi la pupitrul juraților Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net