Asistenta de la «Neatza cu Răzvan şi Dani» are tatuaje pe tot corpul

Ultima actualizare:

    Ramona Olaru are o colecţie impresionantă de tatuajeFoto: arhivă personală
Ramona Olaru are o colecţie impresionantă de tatuajeFoto: arhivă personală

Ramona Olaru a dovedit că are un simţ dezvoltat al umorului aşa că nu i-a fost greu să intre în echipa de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1. Ea este de câteva luni asistenta prezentatorilor tv după ce Flavia Mihăşan s-a retras o perioadă pentru a avea grijă de bebeluşul ei. Înaltă, cu o siluetă trasă prin inel, blondina s-a potrivit perfect tiparului pe care îl caută gazdele emisiunii, aşa că nu pierde nicio ocazie de a se mândri cu ce a înzestrat-o natura, dar şi cu cele 21 de tatuaje pe care le are pe tot corpul.

Ramona Olaru (30 de ani), colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil de la "Neatza", a făcut parada tatuajelor recent la un eveniment monden. Blondina a dezvăluit că are mult mai multe desene pe corp decât a lăsat să se vadă, pe braţe şi pe picioare. "Sunt 21 de tatuaje. Fiecare semnifică o plăcere de-a mea, vinovată sau nu", spunea ea, fiind foarte asumată. 

Cum a ajuns Ramona Olaru în echipa de la "Neatza"   

După ce show-ul „Prietenii de la 11”, prezentat de Diana Munteanu şi Florin Ristei  a fost scos din grila de programe, unde Ramona era asistentă, blonda a fost cooptată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde s-a acomodat rapid, fiind foarte serioasă la noul ei loc de muncă, chiar dacă asta presupune să se ridice din pat cu noaptea-n cap.

Ramona Olaru este asistenta lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil
Ramona Olaru este asistenta lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil

"Mă trezesc la 5.20 dimineaţa. La 6 fără 10 plec de acasă, ajung la 6.20 în redacţie, mă machiez, îmi fac părul şi mă îmbrac. La 7.20-7.30 sunt gata de filmare”, mărturisea ea.

Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, pe care a încercat să o ţină cât mai departe de camerele de filmat. A divorţat după trei ani de mariaj, dar în prezent trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături Adrian Popescu, alias Cuza de la "Noaptea târziu", vloggerul al cărui canal de Youtube a ajuns la 1.700.000 de abonaţi.  

Citeşte şi:

Bomba asta sexy are master în Inginerie şi licenţă în Agronomie

Oglindă, oglinjoară, care «vecinică» este cea mai frumoasă din ţară?

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net