Au învârtit pe degete femei «fără număr»

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea, Romică Ţociu şi Nicolae Guţă au reuşit performanţe uimitoare  în materie de iubiri şi relaţii. Au învârtit pe degete femei  «fără număr»
Cristi Borcea, Romică Ţociu şi Nicolae Guţă au reuşit performanţe uimitoare în materie de iubiri şi relaţii. Au învârtit pe degete femei «fără număr»

În materie de amantlâcuri, sunt campioni absoluţi. Bogaţi şi cunoscuţi, au reşit performanţa de a învârti femeile pe degete şi de a-şi înşela nu doar soţia, ci şi amanta „oficială”. Nicolae Guţă, Romică Ţociu sau Cristi Borcea sunt cei care au reuşit, ani la rând, să ducă o viaţă mai mult decât dublă! Click! vă spune poveştile lor.

Însuraţi în acte, cu o amantă oficială, dar şi cu alte frumoase domnişoare de câte ori se poate. Multe VIP-uri şi-au împărţit viaţa între versiunea oficială, prezentată de câte ori erau în lumina reflectoarelor, şi versiunea secretă, extrem de încâlcită.

Cristi Borcea

Femeile din viaţa lui Cristi Borcea
Femeile din viaţa lui Cristi Borcea

Fostul şef dinamovist, care acum îşi ispăşeşte în închisoare „păcatele” din ”Dosarul Transferurilor”, a fost mereu mare amator de femei frumoase. Prima soţie, Mihaela Borcea, pare să-i fi tolerat cele mai multe aventuri. Pe vremea când era căsătorit cu ea, s-a cuplat cu avocata Simona Voiculescu, care i-a dăruit acum nouă ani şi o fetiţă. Dragostea pentru blondină nu l-a împiedicat să înceapă o relaţie cu Alina Vidican, pentru care, de altfel, a şi divorţat până la urmă. Surpriză însă: se pare că le „trăda” şi pe Mihaela şi pe Alina cu fotomodelul Valentina Pelinel, cu care se spune că se iubeşte din 2010. Căsătoria cu Vidican nu l-a făcut însă mai „cuminte”. Dimpotrivă. De la începutul lui ianuarie, de când Pelinel a anunţat că este însărcinată, nimeni nu mai are dubii că Borcea este tatăl. Astfel, a fost „rezolvat” şi misterul deselor vizite pe care blondina i le făcea la închisoare. Concluzia: Borcea n-a rezistat niciodată fără una-două amante în acelaşi timp!

Romică Ţociu

Cu cine s-a iubit Romică Ţociu
Cu cine s-a iubit Romică Ţociu

Simpaticul actor îşi trăieşte şi el viaţa la maximum! Încă din 2009, el a fost surprins în compania unei brunete care nu prea semăna cu cea care îi este, oficial nevastă. Mai mult, în vara lui 2012, o blondă a fost cea care îl ţinea tandru de după gât la mare. Deci, îşi înşela şi amanta oficială. Nicoleta, femeia cu care Ţociu este căsătorit din 1995, a spus la vremea respectivă că s-a resemnat. ”Eu n-am ce să-i fac, este actor. Când m-am căsătorit cu el ştiam că este un om mai special. Noi nu divorţăm”, declara atunci Nicoleta. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ţociu în compania aceleiaşi brunete, cunoştinţă veche şi „fidelă” se pare. ”Umblu pe unde vreau”, s-a mulţumit să declare pentru Click! actorul, atunci când a fost întrebat despre vizitele ciudate.

Nicolae Guţă

Nicolae Guţă a avut nenumărate iubite, care au şi rămas însărcinate
Nicolae Guţă a avut nenumărate iubite, care au şi rămas însărcinate

Cu 8 copii şi 11 femei cu care a avut relaţii serioase, Nicolae Guţă este cu siguranţă „greu de depăşit”. Puţini sunt cei care pot reface cu precizie traseul său amoros, cert este că manelistul, pe numele său adevărat Nicolae Linguraru, şi-a împărţit averea între amante şi copii, scopul principal fiind acela de a scăpa de taxe şi impozite. Cea mai ”vocală” dintre iubitele sale oficiale a fost Narcisa, mai ales atunci când a aflat că este înşelată de Guţă cu cântăreaţa cunoscută drept “Beyonce de România”. Deşi aceasta din urmă i-a dăruit o fetiţă, relaţia n-a durat nici un an, Guţă îndreptându-şi atenţia spre o altă „prospătură”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net