Au slăbit 119 kg după ce au mâncat sport pe pâine

Ultima actualizare:

  Monica Anghel a ajuns la 65 de kilograme
Monica Anghel a ajuns la 65 de kilograme

Solistele Monica Anghel şi Ozana Barabancea sunt un monument de ambiţie, reuşind să topească, într-un timp record, 80 de kilograme. Dar, pentru a ajunge la această performanţă lăudabilă, ele au pus lacătul pe frigider, iar aproape zilnic le găseşti în sala de sport, acolo unde antrenorii scot untul din ele. Iar Răzvan Popescu, de la Radio Zu, a dat jos 39 de kilograme.

Monica Anghel (47 de ani)  şi-a postat, recent, pe contul de Facebook, câteva fotografii de la sala de sport, unde semnează condica încă de la primele ore ale dimineţii. Solista face exerciţii  fizice cu greutăţi, pentru tonifierea musculaturii, atât de necesare după ce a slăbit 40 de kilograme, doar într-un an. 

Avea 105 kg, înainte de a se subţia
Avea 105 kg, înainte de a se subţia

”Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. În paralel, fac şi sport. Sunt matinală, dintotdeauna am fost aşa”, a menţionat ea. Monica a dezvăluit, la Antena 1, dieta-minune: ”Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, servesc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”.

Acum are 74 de kilograme
Acum are 74 de kilograme

Dar şi Ozana Barabancea (49 de ani) a ţinut pasul cu vestita ei colegă de breaslă, numai că solista, pe care o vedeţi şi în calitate de jurat la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), a trecut, mai înainte, printr-o operaţie de micşorare a stomacului. 

Ozana Barabancea cântărea anul trecut 114 kg
Ozana Barabancea cântărea anul trecut 114 kg

A scăpat de 40 de kilograme, iar după această schimbare de look impresionantă, Ozana a decis să scoată la vânzare rochiţele de scenă pe care le purta pe vremea când acul cântarului îi indica 114 kilograme: ”Dieta constă în cinci mese pe zi. Se beau cel puţin doi litri de apă zilnic, iar cafeaua o serviţi fără zahăr şi fără lapte. Evitaţi pâinea, uleiul, prăjelile, berea, zahăr şi muştarul, morcovul, sfeclă roşie, porumbul, cartofii, mazărea, fasolea boabe şi roşiile. Mi-a fost foarte greu să mă mişc, fiind foarte grasă, oboseam foarte repede. Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conştientă de faptul că îmi fac rău. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aş fi crezut vreodată”, a mărturisit ea, la Antena 1.

Acum are 90 de kilograme, iar hainele cad de pe el
Acum are 90 de kilograme, iar hainele cad de pe el

Cât îl priveşte pe Răzvan Popescu (39 de ani), celebrul prezentator de la Radio Zu, se mândreşte cu faptul că a reuşit să scape de 39 de kilograme, doar în câteva luni: ”Mă îngrăşasem foarte mult, din cauza mâncărurilor tip fast-food, dar şi a sedentarismului. Acum ţin o dietă personalizată, în care sunt incluse multe legume, am renunţat la prăjeli şi la dulciuri. Am dat hainele, mi-am schimbat garderoba, mă simt foarte bine acum, înainte gâfâiam dacă urcam scările şi de-abia îmi legam şireturile”,  a povestit Răzvan.  Înainte, avea 129 de kilograme, acum a ajuns la  90. 

Răzvan Popescu avea 129 kg, la începutul anului
Răzvan Popescu avea 129 kg, la începutul anului

Nu vă speriaţi! Este Răzvan Popescu, cu mască ninja!

Celebrul om de radio Răzvan Popescu preferă să facă sport în aer liber, ocolind sala de sport, chiar dacă afară este ger de crapă pietrele, plouă ori ninge. Aşa că aveţi toate şansele să vă întâlniţi cu el prin parcuri, unde el aleargă aproape în fiecare zi. Ca să nu răguşească, mai ales că vocea este pâinea lui, Răzvan poartă o mască antivânt: ”Am o mască tip ninja, n-am dat mult pe ea, doar 30 de lei, dar sunt şi alte modele cu mult mai scumpe. Trebuie să mă feresc de frig, n-am voie să răguşesc”, ne-a spus Răzvan.

Răzvan a dat 30 de lei pe această mască antivânt
Răzvan a dat 30 de lei pe această mască antivânt

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net