Au trecut 17 ani de la poza asta, dar e tot “piesă”. Fosta soție a lui Ilie Dumitrescu, minijup pe covorul roşu

simeon stalpnicul png
Aşa arăta, în anul 2000, superba Letiţia Dumitrescufoto: Mediafax

Joi seara, într-un mall din Capitală, a avut loc premiera filmului „Un pas în urma serafimilor”, o nouă producţie românească, în care un rol important îl are fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu (48 de ani), Toto Dumitrescu (19 ani). Fostul sportiv nu a reuşit să ajungă, însă oricum ar fi fost eclipsat la greu de Letiţia, femeia cu care a fost însurat 14 ani.

Ilie Dumitrescu Jr., alias Jude Law de România, cum e poreclit datorită aemănării cu actorul britanic, face parte din distribuţia peliculei „Un pas în urma serafimilor”, regizată de Daniel Sandu şi care va avea azi (22 septembrie) premiera în toată ţara. Joi seară, la cinematograful de la Mall Vittan, a fost prezentă toată distribuţia peliculei, dar şi familiile acestora. În centrul atenţiei a fost Ilie Dumitrescu junior, care a luat caimacul datorită mamei lui, fost fotomodel în tinereţe, şi care acum, la 45 de ani, este tot demnă de podium. Superba brunetă a îmbrăcat o rochie mini, vaporoasă, care-i lăsa la vedere picioarele lungi şi bronzate.

simeon stalpnicul png
Letiţia, alături de mama ei şi de fiul Totofoto: Sever Gheorghe

„În această seară mă însoţesc unul dintre fraţii mei, din cea de-a doua căsătorie a tatălui - celălalt are un bebeluş şi era ocupat - dar şi sora cea mică, Maya. Au mai venit bunica, mama, Letiţia Badea, care a fost model când era tânără, înainte să fie într-o relaţie cu tata. În timpul facultăţii ea a fost manechin pentru Zina Dumitrescu şi a vrut să dea şi la actorie, dar nu s-a mai întâmplat. Sora mea, Maya Daria Dumitrescu Badea (12 ani), a jucat şi ea în câteva filme, unul  chiar cu Steven Seagal. Au mai fost alături de mine unchiul, mătuşa şi câţiva prieteni foarte buni, care au ţinut să-mi vadă filmul. Nu am avut scene periculoase, doar că la un moment dat m-am aruncat de pe un pod”, ne-a povestit Ilie Dumitrescu Jr.

simeon stalpnicul png
Letiţia Dumitrescu, sexy la premiara filmului

Bunica tânărului a povestit pentru Click! că ea a fost cea care şi-a îndemnat nepotul să se facă actor. „Am observat că era talentat încă de mic. Îl imita pe Gigi Becali prin casă. L-am dus la cursuri de actorie, pentru că am simţit că poate face mai mult. Şi mama lui a vrut să facă actorie, dar apoi nu s-a mai putut. Toţi sunt foarte talentaţi şi au avut noroc”, ne-a spus femeia, mândră de nepoţii ei. Alături de Ilie Dumitrescu Jr. mai joacă în film şi Vlad Ivanov, Ştefan Iancu, Ali Amir, Ştefan Mihai, dar şi alţi tineri actori.

simeon stalpnicul png
Copiii pe care Ilie Dumitrescu îi are cu Letiţia: Toto (19 ani) şi Mayra (12 ani)foto: Gheorghe Chelu

Ilie şi Letiţia s-au despărţit în 2007

Ilie Dumitrescu şi Letiţia Badea au fost căsătoriţi 14 ani, timp în care s-au născut Toto şi Mayra, copiii cuplului. Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. Ea avea 21 de ani, era studentă în anul 4 la Filologie şi în timpul liber lucra ca manechin. Cei doi s-au despărţit în 2007. Ilie Dumitrescu mai are doi băieţi, Dani (27 ani) şi Sică (23 ani), din căsnicia cu Nela, iubita lui din adolescenţă.

simeon stalpnicul png
Sică (în alb), fratele vitreg al lui Toto, a fost şi el prezentfoto: Gheorghe Chelu
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Zalomir jpg
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png