Augustin Viziru, la «Ferma»: «Mi-e teamă să nu mă accidentez din nou»

Ultima actualizare:
A fost operat după teribilul accident
A fost operat după teribilul accident

Actorul Augustin Viziru (40 de ani) este surpriza noii ediţii a concursului ”Ferma” (PRO TV). Înainte de a reveni la munca de jos, Augustin ne-a povestit despre temerile sale, dar şi despre superba sa fetiţă, care îi umple sufletul de bucurie.

Click!: Spuneai că fetiţa ta este cel mai frumos cadou. Cum va fi când vei pleca de lângă ea, pentru a intra la “Ferma”?Augustin Viziru: Dacă până la vârsta asta am crezut că le ştiu pe toate, de când s-a născut fetiţa noastră am realizat că nu ştiu nimic. Iar plecarea spre ”Ferma” a fost, de departe, cea mai grea zi.

Ce sau cine îţi va lipsi cel mai mult?Fetiţa şi iubita mea.Ne poţi descrie tipul de persoană cu care nu te-ai putea înţelege la reality-show-ul de la PRO TV?Eu am avut o calitate: întotdeauna m-am înţeles bine cu cine am vrut eu, am capacitatea să mă fac plăcut de oricine. Dacă nu, nu-mi doresc să mă înţeleg.Care este cea mai mare teamă?Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea.

În 2015 a concurat prima oară
În 2015 a concurat prima oară

Ce te-a motivat să accepţi provocarea de a reveni în ”Fermă”?Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu.Consideri că va fi un avantaj faptul că ai apucat să afli care sunt concurenţii înainte de a intra în competiţie?”Ferma” este un şoc social, iar indiferent cât de bine i-ai cunoaşte din presă sau articole, pentru că pe majoritatea nu-i ştiu personal, până nu interacţionez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Totul se va forma la faţa locului.

La această ediție va fi mai harnic
La această ediție va fi mai harnic

Cu fiica lui, Maria (4 luni)
Cu fiica lui, Maria (4 luni)

A ratat premiul de 50.000 de euro chiar în finală!

Augustin Viziru nu va uita data de 30 mai 2015, cicatricea de pe mâna stângă amintindu-i drama prin care a trecut.A vrut să împuşte marele premiu de 50.000 de euro şi a fost la un pas de a-şi împlini visul, însă o clipă de neatenţie l-a trimis direct la spital. 

În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă: „Durerea s-a simţit doar când m-am tăiat, apoi, de la adrenalină, nu am mai simţit nimic. Am vrut să continui, dar doctorii mi-au spus să merg urgent la spital că pot muri. Am pierdut cam un litru de sânge, că m-am lovit în artera principală şi m-am speriat. Mi-au trebuit câteva luni bune până să îmi fac curaj să mă uit la emisiune, să văd cum m-am tăiat. Era un sentiment ciudat, îmi crea un disconfort”, a declarat Augustin pentru Click! Au urmat zeci de şedinţe de recuperare: “Nu simt două degete (n.r. degetul mare şi arătătorul) şi se spune că în câţiva ani, nu se ştie exact câţi, îmi pot reveni”, a mai spus el. 


    A fost operat după teribilul accident
A fost operat după teribilul accident
image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net