Aurel Moldoveanu arată incredibil la 61 de ani! Ce face artistul pentru a sfida vârsta

Ultima actualizare:

Cântărețul Aurel Moldoveanu arată impecabil la 61 de ani, vârstă la care pensionarii se înghesuie cu papornițele în piață. Aurel a fost surprins venind de la alergare la mașina aflată în parcarea unui centru comercial din Băneasa.

După ce s-a urcat în mașină, Aurel și-a făcut o băutură dintr-un plic de culoare aurie , pe care l-a dat pe gât imediat. După băutura miraculoasă, cântărețul a băgat și apă plată din belșug. 

Aurel Moldoveanu este cunoscut numai pentru activitatea sa muzicală, ci și pentru tonusul său de invidiat. La vârsta când alți bărbați de vârsta lui se gândesc să o ia mai ușor, Aurel este pus pe treabă și determinat să se mențină în forță cât mai mult timp. 

Îmbrăcat într-o ținută sportivă, cu pantaloni de trening, tricou și o șapcă, pentru a-l apăra de razele soarelui, Aurel Moldoveanu a dat o tură de alergat în zona Băneasa și, judecând după cât de în formă este, putem deduce că artistul se implică regulat în astfel de activități.

Aurel Moldoveanu a apelat la intervenții estetice, care i-au schimbat dramatic înfățișarea

Aurel Moldoveanu este unul dintre bărbații din showbiz, care țin foarte mult la aspectul lor fizic. Artistul a recunoscut că a apelat la mai multe intervenții estetice pentru a arăta cât mai tânăr și nu s-a sfiit să împărtășească și fanilor transformărilor uimitoare prin care a trecut. 

Vedeta a publicat acum ceva timp, mai multe imagini pe contul de socializare, în care s-a pozat după ce s-a supus unei operații etstetice. Se putea observa foarte clar cum tenul artistului era lipsit de riduri și imperfecțiuni, iar pielea era mult mai întinsă, semn că suferise o procedură de lifting facial.

Din păcate o pare dintre cei care îl urmăresc pe solist pe social-media nu au fost foarte încântați de schimbarea pe care și-a făcut-o, ba din contră, l-au criticat vehement, reproșându-i că a exagerat cu procedurile estetice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
denise rifai andreea esca instagram jpg
oana zara instagram jpg
Banner Adrian Minune
cub claudia patrascanu gabi badalau png
vulpita jpg
Banner alin simoiu de la insula iubirii
banner loredana groza png
tk3s 1215330 2 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net