Aurel Pădureanu, decizie disperată după ce Becali l-a trimis la cămin: "O să fiu cu cerșeală". Ce pensie avea Cornelia Catanga

cornelia catanga si padureanu 0 jpeg
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut nuntă în 2014foto: arhivă personală

Aurel Pădureanu nu-și revine din plâns de când și-a dus la groapă, după protocolul Covid, iubirea vieții, pe regretata solistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga. Pe lângă această durere, el trăiește acum și disperarea că rămâne pe drumuri.

Pe data pe 14 martie, proprietarul imobilului în care locuiau cu chirie regretata Cornelia Catanga și familia ei a vândut casa. Aceștia trebuie să părăsească, de urgență, imobilul din Bragadiru, dar nu au unde se duce. Aurel Pădureanu a cerut încă o dată, disperat, ajutor lui Gigi Becali, dar și Gabrielei Firea, pentru a le găsi celor doi un acoperiș deasupra capului.

"Și Marcel Pavel mi-a cerut contul să ne trimită de bani"

“La vârsta de 70 de ani să se ducă o artistă așa mare și să nu avem posibilitatea s-o îngrop cum trebuie. A murit cu o mare durere în suflet. Ne-am rugat de doamna Firea, de domnul Becali, le-am cerut două cămăruțe vechi fără să mai plătim chirie. Ea a avut handicap, a avut o pensie de 19 milioane. Noi din ce mai trăim acum, dacă ea a murit? N-am cerut nimic de la stat! Domul Pandele și domnul Becali ar putea să ne ajute să avem și noi un acoperiș deasupra capului. Fă un bine, domnul Gigi, că te cunosc de 45 de ani, îl cunosc pe Giovani, pe Victor! Ne trimite lumea bani din toată țara și Marcel Pavel mi-a cerut contul să ne trimită de bani. De ce oamenii de bine care au milioane îi țin pentru ei? Mirabela mi-a promis că vorbește cu familia Păunescu, dar și domului Păunescu i-a murit soția. De ce nu vrea domnul Becali să ne ajute? Pe 14 martie, proprietarul a vândut casa și trebuie să plecam urgent de aici!”, a spus Aurel Pădureanu luni, la emisiunea "Exclusiv VIP", de la Prima TV. Trimis să locuiască la cămin de Gigi Becali, Aurel Pădureanu a găsit, în cele din urmă, unde să plece după evacuarea din vila din Bragadiru.

“Ne mutăm pe 10 aprile la apartament cu chirie!”

Pentru ca ajutorul din partea lui Gigi Becali nu a venit, în ciuda rugăminților cu lacrimi în ochi ale lui Aurel Pădureanu, acesta a decis să-și ia fiul și să se mute la un apartament cu chirie, în Piața Rahovei. “O să mă mut în Piața Rahovei, la un apartament cu chirie. O să fiu cu cerșeală la familia mea. Pana pe 10-14 aprile trebuie să eliberam vila din Bragadiru. Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.

Citește și:

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cumplite după moartea Corneliei Catanga: "Știa că nu mai apucă Paștele. A ajuns femeia mea într-un sac"

EXCLUSIV Elena Merișoreanu: «O să facem chetă pentru înmormântare». Ce i-a spus ultima oară Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Mara Bănică: "M-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali"

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg