Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Mara Bănică: "M-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali"


    Cornelia Catanga și Aurel Pădureanufoto: Click!
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanufoto: Click!

Lacrimi și disperare după moartea Corneliei Catanga. Soțul ei, Aurel Pădureanu, a cerut ajutorul prietenilor pentru înmormântare. Dezvăluirile au fost făcute de jurnalista Mara Bănică.

"Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute'', a spus Mara Bănică la Star Matinal, de la Antena Stars.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu stăreau cu chirie

Cornelia Catanga și Aurel Pădureau locuiau cu chirie, într-o casă din Bragadiru. În urmă cu 16 ani, cei doi soți au făcut un împrumut de 90.000 de euro, cu scopul de a-şi renova vila din Chitila. Problemele lor legate de casă au început în anul 2014, când nu au mai achitat ratele la bancă, iar în scurt timp au fost executaţi silit.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Tot jurnalista Mara Bănică a anunțat tragedia, pe Facebook. ”Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică.

Cornelia Catanga, biografie

Născută pe 9 martie 1958, într-o familie de lăutari din satul buzoian Zeletin, Cornelia Catanga este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică lăutărească din România. Inspirată de muzica unora ca Romica Puceanu, Dona Dumitru Siminică, Ioana Radu şi Maria Tănase, ea a început să cânte la acordeon în copilărie. A fost descoperită de Toni Iordache şi a ajuns să cânte cu cei mai mari lăutari ai anilor 1970. Primul album l-a lansat abia în 1989. Ea a interpretat atât melodii ţigăneşti, cât şi ruseşti, şi a colaborat, între alţii, cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana. Catanga era căsătorită cu Aurel Pădureanu, cu care a interpretat pe aceeaşi scenă mai bine de 20 de ani.

Citește și:

Cornelia Catanga, infarct de supărare? A rămas fără casă și fără concerte: «Au fost momente când am vrut să mă sinucid»

Cornelia Catanga nu credea în Covid. ”Din păcate, a stat acasă și a luat ivermectină”

Prima reacție a lui Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catanga: «A murit sufletul meu»

Cornelia Catanga a murit! Cântăreața a fost răpusă de Covid-19 la 63 de ani

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop supărare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg