Azi e ziua Gabrielei Prisăcariu! Dani Oțil, la serviciu: „Deocamdată, nu mi-a dat nimic cadou”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Azi e ziua Gabrielei Prisăcariu, soția lui Dani Oțil! Cum a surprins-o prezentatorul de la Neatza pe superba lui parteneră de viață, aflați de pe Click!.

Dani Oțil a plecat dis de dimineață la serviciu, Gabriela a rămas acasă cu bebelușul
Dani Oțil a plecat dis de dimineață la serviciu, Gabriela a rămas acasă cu bebelușul

Pe 8 noiembrie, creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli “Mihail și Gavriil”, astfel că, în unele case de vedete este mare petrecere. Fiecare sărbătorește așa cum știe și cum îi este drag inimii sale.

Contactată de Click!, Gabriela Prisăcariu (29 de ani), soția “matinalului” de la Antena 1, ne-a mărturisit, în exclusivitate, cum își petrece onomastica, dar și ce cadouri a primit de la jumătatea inimii sale.

„Cel mai probabil o să stau acasă cu bebelușul și cu soțul. Deocamdată, Dani nu mi-a dat nimic cadou, el acum este și la serviciu, vedem mai târziu. Nu am gătit nimic special pentru această zi. Vedem cum decurg lucrurile pe parcursul zilei. Oricum, urmează ziua mea de naștere pe 22 noiembrie, atunci o să împlinesc 30 de ani, așa că o să îmi serbez ziua, cel mai probabil. Acum vă rog să mă scuzați dar trebuie să îmi culc bebelușul”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!, dimineață, când am sunat-o să-i urăm „la mulți ani”.

Dani Otil și Gabriela au cu copil împreună

Gabriela și Dani Oțil sunt părinții micuțului Tiago, pe care îl iubesc ca pe lumina ochilor din cap. Cei doi au mare grijă să nu îi lipsească absolut nimic băiețelului, astfel că, datorită programului de lucru mult mai lejer decât al soțului său, Gabriela petrece mult timp cu Tiago.

Ocazional, modelul mai postează pe social media imagini și clipuri video cu micuțul, spre deliciul fanilor de pe rețelele de socializare. Pentru că îi prinde atât de bine postura de părinți, mai în glumă, mai în serios, Dani a spus la Neatza că și-ar mai dori un copil.

„Acum ceva timp am primit de la o prietenă de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o păpușă ce imită greutatea și morfologia unui copil de câteva luni. Am făcut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravidă și lăuza trei sferturi din viață sa.

Bulișor (n.r. – păpușă) a venit la Neatza, am pus două poze pe Instagram și atunci mi s-a spus că îmi stă atât de bine, încât a rămas soția gravidă. Așa se întâmplă când te uiți la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac”, a mărturisit Dani Oțil.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, goală la balcon, în Monaco

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, relație în secret până acum trei ani

Cele două vedete au ales să își oficializeze relația de iubire în anul 2019. La un an de la relație, prezentatorul TV și-a cerut partenera de soție într-o vacanță în Mexic, după care au făcut nunta rapid și au și devenit părinți în doar câteva luni.

Gabriela Prisăcariu este cunoscută ca manechin de succes, în trecut participând și la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net