B─âie╚Ťi, Miss Rom├ónia e singur─â: ÔÇťO femeie frumoas─â sufer─â cel mai mult ├«n via╚Ť─â!ÔÇŁ

simeon stalpnicul png
Ioana Filimon este Miss România 2016

E frumoas─â, de╚Öteapt─â ╚Öi devreme acas─â, ├«ns─â nu are deloc noroc ├«n iubire. Asta ne-a spus Ioana Filimon (26 de ani), t├ón─âra care a c├ó╚Ötigat Miss Rom├ónia ├«n 2016. Prezent─â recent la un eveniment monden, timi╚Öoreanca ne-a m─ârturisit c─â titlul de cea mai frumoas─â femeie din Rom├ónia a reprezentat pentru ea o ramp─â de lansare din punct de vedere profesional, ├«ns─â ├«n via╚Ťa personal─â, nici o schimbare.

ÔÇťLa capitolul iubire nu stau foarte bine acum, dar ├«ncerc s─â ├«mi ocup timpul merg├ónd la sal─â, s─â nu m─â g├óndesc la alte lucruri. Sunt singur─â, asta este, nu este o regul─â c─â dac─â e╚Öti frumoas─â s─â ai ╚Öi iubit ╚Öi tot ce ├«╚Ťi dore╚Öti de la via╚Ť─â. Din contr─â, dup─â p─ârerea mea, o femeie frumoas─â, care se afl─â ├«n centrul aten╚Ťiei, sufer─â mai mult pentru c─â noi, zic eu, suntem mai complexate dec├ót celelalte femei de felul cum ar─ât─âm, ne analiz─âm mai mult ╚Öi mereu g─âsim c├óte ceva care nu ne convineÔÇŁ, ne-a spus Ioana. T├ón─âra ne-a mai m─ârturisit ╚Öi care este tiparul ei ├«n ceea ce prive╚Öte b─ârbatul perfect: ÔÇťNu vreau s─â fie ├«nalt, brunet cu ochii alba╚Ötri sau c─âprui. Cel mai important este s─â ne ├«n╚Ťelegem noi bine ╚Öi s─â fie chimia aia de la ├«nceput, dup─â care, pe parcurs, vedem noi dac─â ne potrivimÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
Pe Ioana am întâlnit-o zilele trecute, la un eveniment mondenfoto: Dorin Constanda

Ioana se bucur─â ├«ns─â de succes pe plan profesional: ÔÇťAm ceva film─âri, am evenimente mondene la care particip ╚Öi sunt ├«nc├óntat─â. La mine joburile sunt de pe o zi pe alta. S─âpt─âm├óna viitoare plec la Timi╚Öoara, dup─â care la Cluj, pentru c─â am acolo unele contracte de onorat. Foarte mult mi s-a schimbat via╚Ťa dup─â concurs, m-am mutat la Bucure╚Öti, lucru pe care nu l-am pl─ânuit de mult timpÔÇŁ, ne poveste╚Öte Miss Rom├ónia 2016. Manechinul cu picioare lungi ne-a mai zis c─â este foarte atent─â la felul cum arat─â: ÔÇťMerg la sal─â cu Roxana Vancea, eu p├ón─â acum nu f─âceam sport, dar ├«ncerc s─â m─â motivez. Merg aproape ├«n fiecare zi, pentru c─â m─â ajut─â s─â ├«mi tonific corpul ╚Öi m─â simt ╚Öi eu altfel, ca femeie. Genetic seam─ân cu tat─âl meu, pentru c─â el este ├«nalt ╚Öi slab, am construc╚Ťia lui. M─â simt o norocoas─â c─â nu trebuie s─â fac foarte multe pentru a ar─âta a╚ÖaÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran