«Băse şi-a băgat coada şi e vinovat de divorţ»! Acuzații halucinante

image
Traian Băsescu

Divorţul dintre bogatul Bogdan Ionescu, alias Syda, şi mondena Elena Băsescu a dat peste cap viaţa liniştită din Mălurenii de Argeş, o comună de 4.824 de locuitori. Nu este de mirare, pentru că familia fostului ginere al preşedintelui Băsescu este originară din zonă, unde deţine o casă. La crâşmă sau pe uliţă, toţi au câte o părere şi întorc pe toate părţile vestea care le-a venit de la Bucureşti.

”Toată lumea ştie în comună cine este familia Ionescu care s-a încuscrit cu Băsescu”. Aşa ne întâmpină Mariana, primul cetăţean al comunei pe care îl întrebăm cum ajungem la casa familiei Ionescu.

image
”Mie îmi pare bine că s-au despărţit! Băsescu mie nu mi-a plăcut niciodată, aşa că Bogdan a făcut foarte bine că a terminat cu fii-sa!” - Tuţa Popescu

De parcă ar fi un monument celebru, ne indică cu vorbe sigure traseul spre imobilul unde a copilărit Bogdănel, aşa cum îl ştiu toţi pe bărbatul care patru ani a fost ginerele lui Băsescu, căsătorit cu Elena, mezina fostului preşedinte.

image
”Ori el a găsit alte femei, ori ea alţi bărbaţi. Ceva a fost, că prea s-au despărţit repede. La Bucureşti sunt tot felul de tentaţii.” - Ion Turcu

Construită la jumătatea distanţei dintre birt şi primărie, chiar pe Drumul Judeţean 703 care traversează de la un capăt la altul liniştita urbe, locuinţa familiei Ionescu este cea mai făloasă dintre toate gospodăriile aflate în cele cinci sate care alcătuiesc Mălurenii. De când bunicul lui Bogdan a murit în urmă cu cinci ani, de casă are grijă Adrian, un văr.

image
De când au auzit de divorţul Syda - EBa, vecinele familiei Ionescu au disecat pe toate părţile problema

Nu vrea să vorbească despre divorţul EBa-Syda şi fuge în fundul curţii, de unde ne priveşte curajos. Vecinii contactaţi de Click! recunosc la unison că Bogdan şi părinţii săi trec foarte rar prin comună, iar pe EBa au văzut-o des pe uliţă înainte să se mărite cu Syda, după care nu a mai venit.

image
Reporterii Click! au luat pulsul în satul unde a copilărit fostul soţ al Elenei Băsescu

”Băsescu şi-a băgat coada şi este vinovat pentru divorţ ca şi pentru pensii!”, ne strigă cu năduf tanti Tuţa când aude că îi cerem părerea despre despărţirea celebrităţilor. ”Băsescu a venit o singură dată aici, toamna trecută, la o petrecere şi din câte ştiu nu i-a plăcut localitatea”, spune femeia. La poartă, pe o bancă, Ion Ionescu, un alt văr de-al lui Bogdan, are şi el părerea lui. ”Ceva a fost, că nu se sfădeau ei degeaba”, spune ca pentru sine Ion.

La o masă, în crâşma satului, Titi şi nea Vălică îşi beau liniştiţi cinzeaca şi întorc divorţul pe toate feţele. Ar spune ei multe, dar numele Ionescu îi face circumspecţi. ”Când doi oameni divorţează pot fi multe motive. Noi i-am văzut doar înainte să se căsătorească, dar păreau fericiţi.

image
”Ori el a găsit alte femei, ori ea alţi bărbaţi. Ceva a fost, că prea s-au despărţit repede. La Bucureşti sunt tot felul de tentaţii.” - Ion TurcuFoto: Sever Gheorghe

Acum poate s-au terminat bateriile la fericire!”, ne zice hâtru moşneagul. Concluzia o pune, dintr-o curte, peste gard, Ion, un om cu păreri clare. ”Acolo, la Bucureşti, sunt multe tentaţii. Şi-or fi băgat coada alte femei sau alţi bărbaţi şi s-a rupt lanţul de iubire”. 

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Lunetistul Wali FOTO Ashleigh Stewart Twitter webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png