Bendeac s-a gândit la sinucidere! “M-am trezit pe jumătate ieşit pe geam, la etajul 9”

Ultima actualizare:

    Mihai Bendeac va fi protagonistul unui nou serial de comedie la acelaşi postFoto: arhivă personală
Mihai Bendeac va fi protagonistul unui nou serial de comedie la acelaşi postFoto: arhivă personală

Mihai Bendeac și-a făcut curaj să vorbească despre una dintre cele mai negre perioade din viața lui, când s-a gândit la sinucidere. Actorul în vârstă de 33 de ani și-a deschis inima în fața Florentinei Fântânaru, la emisiunea ”Dincolo de aparențe”.

Dincolo de aparența unui actor mereu pus pe glume, cu un simț al ironiei supradimensionat și fără rețineri când vine vorba despre gesturi controversate, se află un om chinuit de depresie, care s-a aflat, la un moment dat, pe marginea prăpastiei.

Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Mihai a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

“Nici pe mama nu pot să o iubesc aşa cum îmi iubesc profesia”, i-a mărturisit Mihai Florentinei, povestind că a avut în viaţa lui mai multe momente tensionate, care l-au făcut să se gândească la ce putea fi mai rău: “Îmi aduc aminte că eram într-una dintre perioadele crunte ale depresiei şi îmi trecea destul de des prin minte gândul sinuciderii, ba chiar o consideram ca pe o soluţie optimă şi normală. M-am trezit noapte, iarna, pe jumătate ieşit pe geamul unui apartament de la etajul 9, în care locuiam la vremea respectivă. Cred că am adormit tracasat şi cine ştie ce s-a produs în mintea mea!”, a povestit actorul.

Despre momentele grele din viaţa sa, despre oamenii dragi care i-au ghidat cariera, despre relaţia cu părinţii săi, dar şi despre ritualul dinainte de fiecare spectacol şi despre obiectele fără de care nu intră în scenă, Mihai Bendeac povesteşte duminica aceasta, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png