Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

#Benone Sinulescu
Ultima actualizare:

    Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Artistul Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, joi, a fost găsit inconştient, căzut în casă. Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, spune că familia cântăreţului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie şi fără acces la medicul specialist, situaţia s-a agravat.    

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconştient. „Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuţ Pavel pentru TVR.   

Benone Sinulescu va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că are nişte complicaţii care nu pot fi tratate la centrul de îngrijiri paliative, potrivit Antena 3.

Citește și:

Benone Sinulescu, prădat de hoți. «Au smuls tot, nici nu se cunoştea grădina»

Benone Sinulescu împlinește 83 de ani. Cinci "copii din flori" i-au bătut la uşă de-a lungul vieții, dar a iubit o singură femeie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net