Bianca a prăbușit audiența emisiunii Gabrielei Cristea?

simeon stalpnicul png
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pe 23 septembriefoto: Sever Gheorghe

Schimbările nu sunt întodeauna de bun augur, mai ales în televiziune, iar un exemplu clar îl avem la Kanal D. Odinioară una dintre cele mai urmărite emisiuni, ”Te vreau lângă mine” a ajuns acum spre coada audiențelor. Se pare că telespectatorii nu s-au obișnuit cu faptul că titulara Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu.

Gabriela Cristea (43 de ani) este una dintre vedetele de televiziune extrem de apreciate de public, iar asta se poate contoriza prin audiențele emisiunilor pe care le-a prezentat de-alungul anilor. Emisiunea ”Noră pentru mama”, pe care a prezentat-o timp de cinci ani la Kanal D, și ”Draga mea prietenă” sunt două producții în care bruneta a pus suflet și dăruire, iar munca i-a fost răsplătită prin cifrele mari de audiență. Așa s-a întâmplat și în cazul emisiunii ”Te vreau lângă mine”, însă după ce Gabriela a intrat în concediu de maternitate, audiențele au suferit modificări. Asta doar dacă le comparăm strict pe cele prezentatoare. Bianca Drăgușanu a fost pusă în locul Gabrielei la cârma reality-show-ului de la Kanal D, iar prima ei apariție s-a consemnat în data de 18 septembrie.

simeon stalpnicul png
Bianca Drăguşanu prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine” din 18 septembrie

Strict prin comparație cu Gabriela, cifrele nu sunt în favoarea iubitei lui Victor Slav. De exemplu, emisiunea de vineri, 10 noiembrie, difuzată în intervalul orar 13.00-15.00, a înregistrat 1,7 puncte de rating și un share de 13,2, asta la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. O ediție prezentată de Gabriela Cristea aduna și 4 puncte de rating și share de 23,3. Șefii n-au însă ce să-i reproșeze Biancăi, căci postul Kanal D e pe podium cu emisiunea "Te vreau lângă mine", iar vineri, 10 noiembrie, canalul turcesc a fost depășit doar de PRO TV.

simeon stalpnicul png
Pe 10 noiembrie, în intervalul orar 13.00-15.00, Bianca Drăgușanu a menținut Kanad D pe podium

Conform spuselor Gabrielei, ea își va relua serviciul din ianuarie 2017. “Din păcate, meseria pe care o fac eu nu-mi permite să stau prea mult acasă. Nu vreau să rămân nici acasă, pentru că sunt o femeie activă. Din ianuarie, probabil o să-mi iau fetița cu mine la emisiune. Cât despre bone sau părinți, nu știu ce să zic, deocamdată doar eu și Tavi”, ne-a spus Gabriela, care a devenit mamă pe 23 septembrie.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Petrescu2 jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg