Bianca Brad nu-și trădează vârsta: siluetă perfectă la 52 de ani. Vedetele au prezentat moda în stradă

Ultima actualizare:
Ozana Barabancea în creație Parapli Soley
Ozana Barabancea în creație Parapli Soley

Paradă de haine și paradă de vedete sâmbătă, în Piața Constituției, la un eveniment fashion organizat în aer liber. Bianca Brad a atras atenția cu silueta ei, dar și Ozana Barabancea, care a defilat într-o ținută electrizantă.

Ozana Barabancea, model după ce a slăbit 60 kg

Jurata show-ului transformărilor "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, Ozana Barabancea (51 de ani), a participat la cel de-al 3-lea episod din cadrul proiectului dedicat creativității românești, “Designeri în Vitrina Yokko”, în care sunt găzduiți designerilor români talentați, care nu dețin magazine. Evenimentul a avut loc în București, pe aleile din Piața Constituției, cu respectarea restricțiilor impuse de pandemie. Ozana și-a afișat, cu acest prilej, silueta de invidiat, după ce a slăbit 60 de kilograme.

Bianca Brad arată impecabil la 52 de ani
Bianca Brad arată impecabil la 52 de ani

Bianca Brad (52 de ani) a fost în centrul atenției la eveniment, ea păstrându-și greutatea din anii de liceu, cu ajutorul ședințelor de sport. Printre vedetele care au mai acceptat invitația, în calitate de fotomodel, s-au mai numărat Lia Bugnar, Maria Movileanu, Rodica Horobeț, Alexandra Velniciuc, Crina Matei, Ana Donosa, Miki - Mihaela Marinache (ex-Kapital) și Geanina Corondan, ea fiind și cea care a pus umărul la buna desfășurare.


    Bianca Brad arată impecabil la 52 de ani
Bianca Brad arată impecabil la 52 de ani

Ce este proiectul “Designeri în Vitrina Yokko”

Proiectul “Designeri în Vitrina Yokko” constă în găzduirea designerilor români talentați, fără magazine fizice sau expunere ofline, în incinta și vitrinele magazinelor din toată țara, pentru a dărui expunere produselor create de ei. Evenimentul a avut loc în București, în fața magazinului din Bd.Unirii nr 7, în zona Pieței Constituției, în aer liber, pe aleile din proximitate, cu respectarea restricțiilor impuse de situația actuală.

În locul modelelor obișnuite cu prezentările pe catwalk au defilat cu mare aplomb actrițe: Lia Bugnar, Bianca Brad, Irina Săulescu, Maria Movileanu, Rodi Horobeț, Cristina Neacșu, Alexandra Velniciuc, Crina Matei, Ana Donosa, jurnaliste: Alina Ilioi-Mureșan și Georgiana Ioniță, cântărețe: Ozana Barbancea, Mihaela Marinache (ex-Kapital) și Aida Šošić (solista trupei Aida și noi), precum și femei de afaceri: Diana Stanciulov (manager Fabrica de dulcețuri și magiun Topoloveni), Mirela Nemțanu (manager Hospice Casa Speranței), Izabela Rudolf (manager al casei de producție Revolver).

Citește și:

Bianca Brad: "Eu şi iubitul meu ne-am regăsit, cum nu credeam că mai e posibil"

Ozana Barabancea, în costum de baie, după ce a slăbit 60 kg: “Acum sunt o finuţă de femeie”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
image png
555 (4) jpg
image png
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
Andreea Balan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net