Bilionera, din nou singură: «Mă plictisesc repede»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 30 de ani, Otilia Bilionera știe ce vrea! Chiar dacă în momentul de față nu mai este implicată într-o relație amoroasă, interpreta hitului „Bilionera” nu are nici un regret.

Artista, al cărei nume, în buletin, este Otilia Brumă, n-a mai avut din adolescență iubiți români, ci partenerii aleși au fost unul turc, cântăreţul Sinan Akcil, altul pe jumătate arab, Hamude, cu care a fost chiar logodită.

Aviz amatorilor! Se plictisește repede

Am terminat recent relația în care am fost timp de patru ani, acum sunt singură, că nu pot să sar dintr-o relație în alta. Îmi trebuie un timp de acomodare! Eu nu am nevoie de cineva neapărat în viața mea, sunt foarte bine și singură! Eu sunt foarte schimbătoare, sunt zodia gemeni și mă plictisesc foarte repede. Acum îmi place să fiu liberă, să muncesc, să fac ce îmi place, fără să dau explicații!”, a declarat Bilionera, în exclusivitate pentru Click!

Citește și: Cum a isterizat Bilionera Bangladesh-ul? „Au o problemă cu pielea!”

La începutul acestei veri, Otilia a avut parte de momente tensionate, din cauza relației cu impresarul ei. Vedeta susținea că toate încasările din vizualizările online ajungeau în conturile respectivului, așadar a decis să-l dea în judecată pentru înșelăciune cu speranța că va câștiga dreptul de a se bucura de rezultatul muncii depuse.

Vezi și: Otilia Bilionera, totul despre problemele de sănătate cu care se confruntă 

„Nu îmi veneau bani de nicăieri. Piesele mele se încărcau pe canalul lui de YouTube, aveam și eu un canal, dar pe care mi l-a șters în momentul în care s-a reziliat contractul. Eu și în momentul de față am un milion de ascultători pe Spotify, dar nu iau nici măcar un leu. Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine. Într-adevăr am avut ajutorul lui, dar și eu am avut meritul meu”, a povestit Otilia. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net