Bobonete - în ghips la tv, soţia – singură de ziua ei

simeon stalpnicul png
Aşa a apărut Bobiţă aseară, în episodul din “Las Fierbinţi”, difuzat de PRO TV

Miercuri, 24 mai, a fost eveniment important în familia lui Mihai Bobonete (36 de ani)! Femeia care îi este alături de aproape 20 de ani, şi care i-a dăruit doi copilaşi frumoşi, a împlinit 34 de ani.

Culmea, Mihai nu i-a făcut un cadou tocmai plăcut nevestei, pentru că în episodul din “Las fierbinţi” (PRO TV), interpretul personajului Bobiţă a apărut îmbrăcat în ghips din cap până în picioare, după ce, conform scenariului, a căzut de pe o scară.Mai mult, Mihai Bobonete nici nu s-a aflat acasă de aniversarea soţiei, însă se va revanşa zilele următoare.

“De ziua mea am stat alături de copii şi de mama soacră. Soţul meu a fost plecat în Deltă, cu băieţii, dar urmează să petrec şi cu el, iar vineri o să fiu cu fetele. Tot ce este frumos în viaţa mea, trăiesc alături de cei dragi”, a declarat Cătălina Bobonete pentru Click!Cei doi au împreună doi copii, Octavian (7 ani) şi Maria Elena (3 ani), iar luna viitoare urmează să ajungă în faţa altarului, pentru că nu au apucat să facă decât cununia civilă.

simeon stalpnicul png
Cătălina şi Mihai Bobonete vor face nuntă luna viitoare
cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg