Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au făcut cununia religioasă chiar de ziua mirelui


    Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău s-au căsătorit sâmbătă (1 septembrie) Foto: arhivă personală
Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău s-au căsătorit sâmbătă (1 septembrie) Foto: arhivă personală

La un an de la cununia civilă, Bgodan Vlădău și Gina Chirilă vor purta hainele de nuntă. Râvnitul Burlac va ajunge sâmbătă, 1 septembrie, în fața altarului alături de femeia pe care o vrea alături pentru tot restul vieții.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă își vor spune DA în fața divinității și acest eveniment se va desfășura chiar de ziua fostului jurat de la Bravo, ai stil. Cei doi au pregătit minuțios acest eveniment timp de un an, iar acum au ajuns să se bucure de o nuntă de vis, conform wowbiz.ro

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă se vor cununa religios la Biserica Sfântul Spiridon , unde își vor jura credință și iubire în fața divinității. Un sobor format din trei preoți vor oficializa cununia dintre cei doi care va începe abia după ora 20. 

După ce se va finaliza cununia religioasă, alături de prieteni și familie, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă vor petrece la un restaurant de fițe din București, în zona Floreasca. 

Mirii au arătat fabulos în ziua nunţii
Mirii au arătat fabulos în ziua nunţii

Astfel că, vedeta își va serba și ziua, dar și prima zi de căsnicie în același timp. Anul trecut, ei s-au cununat civil de ziua ei. 

„În perioada asta am fost și mai obosită. Am tot zburat, plecat. Când ajung acasă îmi doresc să petrec mult mai mult timp cu Bogdan, cu familia. Lui Bogdan îi place să se uite la filme, să fim acasă, să gătesc. În curând se va întâmpla și cununia religioasă. O să fie într-un mediu privat cu prieteni foarte apropiați. Nu o să fie în București. Vor fi maximum 30 de invitați. Am o rochie de mireasă. Se lucrează acum la ea. Este destul de simplă. Nu este nimic încărcat pentru că îmi place simplitatea. Urmează și bebe, dar nu știu când. Dacă nu știu ceva sigur nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt mai mulți factori”, a dezvăluit Gina Chirilă cu puțin timp în urmă.

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg