Boureanu, eşti cam nostalgic după Pelinel?

Ultima actualizare:

    Fostul politician îşi plimbă actuala iubită exact prin locurile unde se relaxa cu soţia
Fostul politician îşi plimbă actuala iubită exact prin locurile unde se relaxa cu soţia

Au intrat destinaţiile de vacanţă în sac sau îi chinuie amintirile? Cristi Boureanu se relaxează acum cu iubita de 18 ani într-o vacanţă “la indigo” cu cea în care se distra cu fosta nevastă, Valentina Pelinel. Chiar şi fotografiile seamănă!

Când aici ninge, noi mergem la plajă, în celălalt capăt al lumii! Acesta pare să fie modelul de vacanţă preferat de Cristi Boureanu. Fostul politician a “testat” călătoriile exotice atât cu Valentina Pelinel, cât şi cu actuala iubită, elevă în clasa a XII-a. El a fost de curând împreună cu Laura Dincă (18 ani), tânăra cu care se iubeşte de un an, dar şi cu fiica lui din prima căsnicie într-o vacanţă de vis în Caraibe. Plaje cu nisip fin, palmieri, iaht şi fructe exotice. Dacă pentru Laura a fost o premieră, Boureanu pare nostalgic şi “chinuit” de amintiri. Aceleaşi vacanţe le petrecea şi cu Valentina Pelinel, fotomodelul cu care a fost căsătorit din 2007 până în 2014. De altfel, şi fotografiile de vacanţă par trase “la xerox”, doar personajul feminin fiind diferit. Gurile rele spun că motivul pentru care s-ar fi destrămat căsnicia dintre soţii Boureanu a fost un alt Cristi, mai precis Borcea, cu care Valentina s-ar fi “cuplat” încă din 2010. Speculaţiile au fost alimentate în ultimele săptămâni, de când fotomodelul a anunţat că este însărcinată în patru luni şi că aşteaptă un băieţel.

«Bebeluşul meu este un năzdrăvan»

Însărcinată în luna a patra, Valentina Pelinel a vorbit în exclusivitate despre  bucuria de a fi mamă, dar şi despre bebeluşul ei care este extrem de activ.”Nu pot descrie cum m-am simţit când i-am auzit inima băieţelului meu bătând. A fost un sentiment unic. La fel s-a întâmplat şi atunci când a mişcat prima oară. Prietenele mele îmi spuneau că va fi ca o bătaie de aripi de fluture, însă bebeluşul meu mi-a dat nişte şuturi serioase. Este foarte puternic, este un năzdrăvan, de fapt, iar la ecografie nu stă deloc”, a declarat Pelinel pentru Click!. Vedeta este decisă să nască în România, iar cea care-i va fi un real sprijin este chiar mama ei, Georgeta. Deşi ea nu a spus încă cine este tatăl, toată lumea bagă mâna în foc că e vorba despre fostul şef de la Dinamo, aflat acum în puşcărie.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net