Brenciu, dat afară de la emisiunea de bingo!

simeon stalpnicul png
Horia Brenciu a avut-o alături în emisiune pe Diana Munteanu

Duminica trecută a fost ultima în care Horia Brenciu şi Diana Munteanu au mai făcut echipă la emisiunea de Bingo a Antenei 1, intitulată „Uniplay Show”. Acesta pare a fi primul proiect cu care solistul a dat chix, audienţele fiind sub aştepări. Şefii din Băneasa au adus artileria grea, pe Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Pe 25 decembrie 2016, la Antena 1 a debutat emisiunea „Uniplay Show”, însă audienţele înregistrate duminică de duminică nu au fost deloc pe placul producătorilor. Acestea nu au trecut de 4,6 puncte de rating, insuficient pentru o emisiune de divertisment, în prime-time. De exemplu, la show-ul difuzat pe 22 ianuarie s-au uitat, în medie, 589.000 de telespectatori la nivel naţional, poziţionând postul Antena 1 pe locul 6, după PRO TV, Kanal D, România TV, Prima TV, Antena 3 şi Antena 1. Aşadar, pe 5 februarie s-a difuzat ultima emisiune cu Horia Brenciu (44 de ani) şi Diana Munteanu (38 de ani) în rol de prezentatori, iar de pe 12 februarie vom vedea schimbări majore. Se vor modifica atât gaşca de prezentare, cât şi ora de difuzare.

simeon stalpnicul png
Romică Ţociu şi Cornel Palade au experienţa emisiunii Superbingo Metropolis pe care au prezentat-o tot la Antena 1

În locul simpaticului Brenciu şi al frumoasei Diana Munteanu au fost aduşi veteranii umorişti Romică Ţociu (54 de ani) şi Cornel Palade (65 de ani), experţi în emisiuni-concurs, după ce ani la rând au prezentat, tot la Antena 1, „Superbingo Metropolis”. În ultimul an, aceştia au stat însă pe bară. În plus, “Uniplay Show” a fost mutat după-amiază, de la ora 17.00. „Îi reactivăm pe jucătorii noştri, revenim în forţă cu un tir plin de premii. Va fi un show de comedie, divertismentul va fi la el acasă în fiecare duminică după-amiază, de la ora 17.00. După vremuri tulburi, vin şi vremuri frumoase. Naşul cu finul vă schimbă destinul! Revin pe micul ecran alături de Cornel Palade şi de Mihai Mitoşeru. Abia aşteptăm reîntâlnirea cu publicul”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Romică Ţociu. Iată, aşadar, ironia sorţii în cazul lui Horia Brenciu. Acesta a ajuns să fie înlocuit de la un format de emisiune pe care el l-a făcut celebru, în anii ’90, la TVR. Este vorba despre RoBingo. Click! a aflat că schimbările de trupe nu i-au picat deloc bine lui Horia Brenciu, care vede această mutare ca pe o înfrângere. În plus, el s-a chinuit să ţină ratingul sus şi a făcut tot felul de artificii: şi-a prezentat copilul adoptat în emisiune, a adus tot felul de vedete de top, a spus glume, dar degeaba. „Brenciu şi Diana Munteanu erau foarte supăraţi la ultima ediţie a emisiunii, pentru că au aflat că nu mai revin pe post. Nici măcar trupa artistului, HB Orchestra, nu va mai fi în platou. Iar Diana, de necaz, avea lacrimi în ochi! Se pare că producătorii au considerat că Ţociu şi  Palade au mai mult lipici la public decât ceilalţi doi. De altfel, duminică, Ţociu şi Palade au şi filmat promo pentru emisiunea la care vor reveni”, ne-a povestit o sursă din Antena 1. 

Are noi proiecte după eşecul cu «Uniplay»

simeon stalpnicul png
Ia mii de euro pentru un concert privat

Horia Brenciu nu a avut noroc cu acest proiect, însă nu-i plângem de milă, căci se descurcă. Şi o face bine. De trei sezoane este jurat “X-Factor” (Antena 1), alături de Delia, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams, acesta din urmă, nou venit în echipă. Pe lângă asta, Brenciu are în desfăşurare foarte multe proiecte, printre care producţia unui spectacol nou, inedit pe piaţa românească şi un nou material discografic. Azi, 7 februarie, el va susţine un concert la Beraria H, iar la evenimentele private nu cântă pe un onorariu mai mic de 10.000 de euro.

simeon stalpnicul png
De trei sezoane e în juriu la X-Factor

Horia Brenciu are 5 guri de hrănit acasă

simeon stalpnicul png

Căsătorit cu producătoarea Alice Dumitrescu (48 de ani), Brenciu este un familist convis, un tată perfect, topit după toţi copiii lui. Şi nu sunt puţini la număr. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara, fericit, Horia Brenciu, despre băieţelul adoptat în secret. Andreea (25 de ani) şi Maria (16 ani) sunt fetele lui Alice dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată, iar micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Alexandru Arsinel
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” jpeg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg